1 VIIKKO PUREA TAKANA

1 viikko Puretreeniä on nyt takana ja uusi edessä. Selän takia pääsin treenaamaan vaan pari kertaa salilla ja viikonloppuna tulikin vapaamuotoisempaa liikuntaa. Ruokailut menivät hienosti arkipäivinä, mutta kun perjantaina käynnistyi ystäväni polttarit, oli ruokavaliota hieman vaikea pitää. Pysyin erossa karkista ja suurimmasta osasta herkuista, mutta ruokina oli sitten täysin poikkeavaa Puresta. Polttarit olivat jo tietenkin tiedossa, mutta en niistä täällä voinut kertoa yllätyksen pitämiseksi. Nyt olo on melko väsynyt, mutta Purella taas eteenpäin, eiköhän ala olo helpottaa!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ensimmäisen viikon jälkeen tietenkin tällä hetkellä olo on järkyttävä. Se johtuu vain ja ainoastaan viikonlopun alkoholista, huonosti nukutuista öistä sekä ruoasta. Mutta! Onneksi uusi viikko alkaa nyt ja ohjeita aletaan noudattamaan taas säntillisemmin. Ensimmäisten 4 päivän jälkeen Pure tuntui tehoavan taas kivasti ja kropassa oli hyvä olo, joten intoa piukeana jatketaan ohjeiden mukaisesti.

Viikonloppuna kahvakuulailtiin, spinnailtiin, twerkattiin ja tanssittiin. Täysin siis epäterveellisestä meiningistä ei siis ollut kyse! Oli huikeaa viettää toiminnan täyteinen viikonloppu hyvässä porukassa ja voin vain todeta, että onneksi polttareita ei ole joka viikonloppu :D. Vauhdikas poppoo siis olimme. Joskus elämässä on vain suurempia asioita kun ruokavaliossa pysyminen, joten annettakoon tämä anteeksi.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nyt taas kokkauksien pariin ja tälläkin viikolla tulossa yksi Pure-resepti. Voi olla, että tänään ei vielä salille pysty lähtemään, mutta huomenna treenit jatkukoon!

-sonjaaleksandras

sonjaaleksandras

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta