1-VUOTIAAN TOIVELISTAA

Tavaraa tursuaa joka paikasta. Synttärit tulossa ja vieraita kymmeniä. Jokainen tuo ehkä jotain, mutta mitä? 1-vuotias ei vielä osaa toivoa ja kaikki lahjat varmasti kelpaavat hänelle. Vanhempien vastuulle jäävät toiveet, ja se jos vaikeaa on. Inhoan tavaranpaljoutta ja valtavia lelukasoja. Pieni Kirppumme kun leikkii vaikka keittiövälineillä. Lelut ovat hetken kivoja, mutta usein uudet kotoa löytyvät välineet kiinnostavat enemmän. 1-vuotias ei vielä tavallaan ymmärrä lahjoista, joten käytännölliset asiat ovat myös tärkeitä lahjoja. 

Toki en halua olla tylsä ja pyytää rahaa tuleviin ostoksiin, mutta totuus on se, että esim. lahjakortit lastenvaateliikkeisiin ja lastentavaraliikkeisiin tulevat oikeasti tarpeeseen tulevaisuudessa.

Löysin kuitenkin muutamia toiveita, jotka tulevat tarpeeseen, niin leluja kuin vaatteitakin.

lahjalista3

Nämä kuvat ja tuotteet löytyivät Lekmer -sivustolta, kuvat lainattuja.

LEGON säilytyslaatikot ovat nättejä ja sopivan leikkisiä. Värimaailmasta nämä yllänäkyvät istuisivat parhaiten Kirpun huoneeseen. Lisäksi Legon Duplot ovat sopivia taaperoleluja.  

lahjalista2

Kuvat lainattu Mini Rodinin ja Reiman -sivustoilta.

Mini Rodinin Pico-takki on siisti ja käytännöllinen kaupunki- ja kyläilytakki taaperolle. Kurahousut perusvärissä kuten mustana olisivat tarpeen loppukeväästä ja syksyllä.

lahjalista

Kuvat lainattu Adlibris -sivustolta.

Kirppu rakastaa kirjoja ja kaikkea jota saa avata ja sulkea :D. Kokkikirjat, joissa käsitellään lastenruokaa ovat myös tarpeellisia ja kivoja. Kirpun rakastamat Puppekirjat sekä muut kurkistusluukkukirjat ovat parhautta. Tällä hetkellä meiltä löytyy monia soivia kirjoja sekä Puppe leipoo ja Pupen iso sanakirja -kirjat. 

Muita mieleen juolahtaneita lahjoja 1 -vuotiaalle:

  • Lastenistuin pyörään
  • Kumisaappaat
  • Hiekkalelusetti
  • Kesäpipoja (keltaiseen ja siniseen takkiin sopivia) , tuubihuiveja

Kaikki lahjat ovat varmasti Kirpun mieleen ja kaikkein tärkeintä on läheiset ihmiset ympärillä.

Kirppu täyttää vuoden 21.3, mutta varsinaisia juhlia vietetään pääsiäisenä. Seuraavaksi pohdinnassa ovat tarjoilut kahvitukseen.

-sonjaaleksandras

**Tämä postaus ei ollut yhteistyöpostaus, enkä saa linkeistä palkkiota.**

sonjaaleksandras

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta