10 VINKKIÄ KAUNIISEEN JUHLALOOKKIIN

Pikkujoulukausi on kuumana ja olen saanut paljon kysymyksiä siitä, kuinka näyttää kauniilta juhlissa. Valmistautuminen kannattaa miettiä jo päiviä aikaisemmin, pienillä asioilla saat itsevarman ja kauniin olon juhlapäivään. Kokosin muutamia vinkkejä, joiden avulla saat itsellesi kokonaisvaltaisesti kauniin olon juhlia varten. Juhlalookkiin valmistautuminen on parhaimmillaan super hauskaa ja rentouttavaa, joten nauti!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

1.Juo vettä.

Aineenvaihduntasi toimii, etkä kärsi nestehukasta jo juhliin mennessä. Ensimmäinen viinilasi nimittäin humahtaa suoraan hattuun, jos ei ole juonut tarpeeksi vettä.

2. Muista syödä ennen juhlia.

Älä paastoa ennen juhlia, varsinkaan jos aiot juoda alkoholia. Syö säännölliseen tapaan ennen juhlia ja samana päivänä. Näin vältät kaksin käsin syömisen buffasta sekä se helpottanee mahdollista krapulaa. Ja kun olet syönyt säännöllisesti, et luultavasti turpoa juhlaruoankaan jälkeen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

3. Vältä turvottavia ruoka-aineita ennen juhlia.

Kaali, pavut, makeutusaineet, hiilihapolliset juomat, suolaiset ruoat, maitotuotteet ja purukumi/xylitol voivat aiheuttaa turvotusta ja ilmavaivoja, joten tarkkaile niiden syömistä ennen juhlia. Kohtuus kaikessa, eli ei välttämättä kannata olla kaalisoppadieetillä juuri ennen juhlia.

4. Käy lenkillä tai hikoilemassa.

Treenaaminen virkistää verenkiertoa ja saa iholle kauniin hehkun. Fyysisesti olo on myös paljon parempi, kun on käynyt liikkumassa ennen juhlia. Saattaa lisätä myös sitä itsevarmuutta ;).

sonjaaleksandras-29

5. Vältä uusien kauneushoitojen kokeilua juuri ennen juhlia.

Jos et ole ennen ollut kauneushoidossa tai aiot kokeilla jotain uutta hoitoa tai toimenpidettä, suosittelen siirtämään sen kauemmas juhlista. Jos taas olet aina käynyt esimerkiksi ripsienpidennyksillä sekä hemmottelevassa kauneushoidossa – go for it. Uudet ainesosat ja hoitomuodot voivat tuoda inhottaviakin sivuvaikutuksia iholle, joten kannattaa olla tarkkana.

6. Valitse vaate, joka ei ole liian tiukka tai muuten ahdistava.

Jos olet riskillä valinnut hieman epämukavan vaatteen, luultavasti et pidä siitä juhliin mennessäkään. Ellet ole ottanut rohkaisuryyppyä, jota en suosittele. Itsevarmuus ja tyylikkyys näyttää 100 kertaa paremmalta, kuin superseksikäs asu, jota kantaa epävarma ja häpeilevä ihminen. Toisaalta on myös paljon kivempi syödä ja juoda ilman, että pelkää hameen repeävän.

P8190072

7. Älä kokeile uutta kampausta tai meikkiä, jos et ole varma miten se toimii sinulla.

Kaikki uudet hiusmuotoilut sekä meikkaukset on hyvä testata ennen juhlia, jos on epävarma. Kiireessä pilalle mennyt kampaus aiheuttaa turhaa stressiä ja paniikkia.

8. Kosteuta ihoasi!

Jos kärsit kuivasta ihosta, voit kuoria vartalon ihon edeltävänä iltana ja rasvata sen huolellisesti. Kasvojen ihoa ei kannata kuoria juuri ennen, jotta se ei ärsyynny toimenpiteestä (ja esimerkiksi tee näppyjä sopivasti juhlia varten). Kosteutus on kuitenkin tärkeää, joten laita vaikka kosteusnaamio kasvoille edeltävänä iltana. Meikin alle ei kannata laittaa kovin rasvaista voidetta, jotta meikki pysyy pitkään kauniina. Valitse siis meikin alle kevyt kosteutus.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

9. Tarkista juurikasvu sekä kulmakarvat. 

Mikään ei pilaa juhlalookkia niin loistavasti, kuin rehottavat kulmat sekä räikeä juurikasvu. Jos et pääse kampaajalle, tutustu juurikasvua peittäviin puutereihin. Paniikin tullessa, ei kannata myöskään kokeilla kotona värjäämistä, jos ei ole siihen tottunut – tulos voi olla lähtötilannetta pahempi.

10. Ota rennosti! 

Jos et löytänyt unelmiesi mekkoa tai täydellistä huulipunaa, muista, että kukaan ei luultavasti edes muista mitä päälläsi oli. Joten viime vuotinen mekko on varmasti aivan hyvä, kunhan kannat sen itsevarmana! Meikkipussistakin varmasti löytyi se suosikkipuna, jonka kanssa on aina hyvä olla.

Alla vielä linkki postaukseeni kestävän meikin teosta. 

KESTÄVÄN MEIKKIPOHJAN SALAISUUS: 7 MUISTUTUSTA

Ihania juhlahetkiä kaikille! 

-sonjaaleksandras

sonjaaleksandras

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta