2 VIIKKOA HYVINVOINTIA TAKANA! (+ ALEKOODI)

*Sis. alennuskoodin ja mainoslinkin

Nyt on takana 2 viikkoa Puretreeniä ja aivan mieletön fiilis! Pääsin viime viikolla tekemään 3 salitreeniä ja lenkkejäkin mukavasti. Tosin aina vaunut messissä. Viime viikko oli hieman hankala lastenhoidollisesti, mutta onneksi edes nämä 3 salia tuli tehtyä. Aivan siis kaikkia ohjeissa olevia treenejä en ole päässyt tekemään, mutta sitäkin enemmän liikuntaa pojan kanssa.

Ruokavalion kanssa menee hienosti, mitä nyt muutama riisikakku ja avokadoviipale on tullut vedettyä ylimääräisinä. Se tosin ei taida kaataa tätä venettä. Vatsa voi hyvin ja olo on mitä mainioin! Taas pohdin, että miksi päästin itseni syömään ohi tämän ruokavalion kesällä, sillä olo on nyt sata kertaa parempi.

sonjaaleksandras-28

sonjaaleksandras-29

Syksy on nyt tarjonnut upeita ilmoja ja vaikka muutamia vesikelejäkin on ollut, olemme silti ulkoilleet normaaliin tapaan. Kirpsakka ilma on välillä inhottava, mutta auringon paistaessa, mikäs sen hienompaa kuin lähteä hölkälle. Raikas ja kaunis ilma on omiaan poistamaan stressiä ja kaamosfiiliksiä.

Mielitekojen kanssa en ole joutunut painimaan, sillä ruokavalio on kattava, eikä ehdi näkemään nälkää. Vedenjuontia saisi aina parantaa ja tällä hetkellä sitä kuluu about 2 litraa päivässä. Yritän pitää tästä lähtien vesipulloa aina hollilla, jotta se muistuttaisi hörppimään useammin. Huomaan edelleen tarjoavani pojalle pitkin päivää vettä, mutta oma juominen jää helposti vähemmälle.

sonjaaleksandras-31

sonjaaleksandras-27

Kuvat: Amanda Aho

Kuvissa näkyy uusi ihana BKR -vesipulloni* (vetoisuus 500 ml), jonka sain testiin hiljattain. Ihastuin täysin! Pullo on lasia ja siten ei vapauta mitään haitallisia aineosia veteen. Pullon päällä on silikoninen kauluri, jonka ansiosta pullosta saa hienosti kiinni. Korkissa on kantokahva ja korkki pysyy tukevasti kiinni, eikä pullo vuoda. Saimme toisen mini- kokoisen (250 ml) pullon Kirpulle ja ihanaa siis ottaa pojallekin vesipullo mukaan reissuun, kun tietää, että vesi sisällä pysyy freesinä. BKR -pulloja löytyy super ihanissa väreissä, pastellisista sävyistä valkoiseen ja neon-väreihin.

Lukijoille ihana ylläri, sillä tarjolla olisi alekoodi Eleven.fi verkkokauppaan  -15% kaikista *BKR-pulloista! *Alekoodi: BKR15 (Voimassa: 7.11 saakka!)

*Tuote saatu testiin blogin kautta. 

-sonjaaleksandras

sonjaaleksandras

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta