2 VUOTTA – 2 X JUHLAT!

Kirppu täytti jo tiistaina 2 vuotta, mutta eilen päästiin juhlistamaan sitä kunnolla. Kutsuimme ystäviä aamubrunssille ja iltapäivällä sukulaisia kahville. Päivä oli aivan ihana – kiitollinen saa olla ympärillä olevista ihmisistä.

Kun viime vuonna vietettiin kahtena päivänä 1-vuotisjuhlia, päätin etten enää koskaan hajauta synttäreitä vaan pyrin pitämään ne samana päivänä. Tällä kertaa avasimme ovet aamulla ystäville brunssin muodossa ja iltapäivällä päiväunien jälkeen sukulaisille kahvittelun muodossa. Eilinen oli aivan mieletön, kahdet juhlat toimivat samana päivänä tosi hienosti! Ainut huono puoli tässä oli kellojen siirtäminen, sillä kutsussa luki 9:30 eli aamubrunssi alkoi vanhaa aikaa kello 8:30 – hheheh. Illalla tietenkin hieman väsytti, mutta suhteellisen pienellä vaivalla päästiin siivouksen suhteen.

Kaiken kaikkiaan mieletön päivä ja kaunis ilma kruunasi päivän tunnelman. Teemana synttäreillä oli poikamme intohimo, autot. Väreinä toimivat punainen, keltainen ja musta. Kakut teki ystäväni Karkki. Tällä kertaa jätin itseltäni kakkustressin pois ja se olikin paras ratkaisu pitkään aikaan! Teen vielä oman postauksen tarjoiluista, joten niistä lisää myöhemmin.

Pidemmittä puheitta pääsette kurkistamaan päiväämme kuvien muodossa.

Brunssia ystävien kanssa 

Kahvittelua sukulaisten kanssa 

Onneksi tänään saa vielä rauhoittua ja siivoilla, vapaapäivä tuli nyt mainioon kohtaan!

Hyvää maanantaita kaikille! 

-sonjaaleksandras

sonjaaleksandras

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 4
Tykkää jutusta