TUNTEIKAS VIIKONLOPPU

3 vuotta sitten heräsin tähän Venetsialaisviikonlopun aamuun jännittyneenä vanhempieni kodista. Huonosti nukuttu yö ei haitannut, sillä päivä tulisi olemaan yksi tärkeimmistä elämässäni. Ensimmäisenä keräsin tavarani ja lähdimme appivanhempieni kotiin, jossa odotti aamu kampausten sekä meikkien parissa.

Aamu kului nopeasti, juoden mimosaa ja kaunistautuen. Meikki ja kampaus tuntuivat heti omilta ja pukukin sujahti ihanasti päälle. Olo ei olisi voinut olla parempi.

haat2

Kuva: Reetta Vahanen

 

Kirkkoon astellessa päivän jännityspiikki oli korkeimmillaan ja kokovartalotärinästä huolimatta kävelin isäni käsikynkässä hymyssä suin kohti alttaria. Vastassa minua rauhoitti tuleva mieheni ja siitä lähtien päivä oli entistä ihanampi, kauniimpi ja helpompi.

1495-028

1495-049

1495-077

kirkosta

sormukset

kirkostaulos

autossamustavalkoinen

Kuvat: Nelly Stenroos

Tänään olemme yhdellä kasvanut perhe ja elämä on muuttunut hääpäivämme jälkeen. Varmasti tunteikkaammaksi ja vauhdikkaammaksi, mutta toisaalta juuri sellaiseksi kun toivoimmekin.

Vaikka olen sitä mieltä, että on pyrittävä aina eteenpäin, toisaalta joskus on hyvä pysähtyä miettimään taakse jäänyttä aikaa. Tärkeät päivät ja muistot saattavat tuoda vanhoja tunteita pintaan ja niitä on aina välillä hyvä herätellä, eikä vaan viilettää arjen pyörteessä. Sillä kun välillä miettii mitkä asiat oikeasti merkitsevät, voivat arjen huolet tuntua todella turhilta.

Oikea hääpäivämme on 31. elokuuta ja aiomme luultavasti olla vain kotona, sillä oikea juhlistaminen onnistuu varmasti lokakuussa New Yorkin matkalla! 🙂

Ihanaa Venetsialaisviikonloppua!

-sonjaaleksandras

sonjaaleksandras

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta