5 x KESÄN KAUNEUSTUOTETTA!

Kauneustuotteet, joita ei välttämättä talvella tule käytettyä, kaivetaan kesäksi kaapista ja hipiän ehostus muuttuu hyvin kevyeksi ja raikkaaksi. Kesän suosikkituotteita kuvaa keveys, raikkaus ja kuulaus. Pieni hohde on myös toivottua.

P7231306

1. Rakastan Shiseidon Ibuki hoitovettä, se tekee välittömästi kosteutetun tunteen iholle pesun jälkeen ja saa olon raikkaaksi. Se imeytyy heti ja jättää ihon pehmeäksi ja kuulaaksi. Sen päälle laitettu voide imeytyy nopeammin ja voidetta tarvitaan paljon vähemmän. Käytän kesäisin tätä tuotetta esimerkiksi aurinkovoiteen tai kosteuttavan meikkivoiteen alla.

P7231313

2. Sensain Bronzing Gel on kevyesti päivettävä, väriä antava geeli, joka sopii vaikka meikkivoiteeseen sekoitettavaksi. Tuote on klassikko ja varmasti löytyy monen kesämeikkipussista. Tuotetta löytyy kolmea eri sävyä ja itse käytän Amber Bronze (62) -sävyä. Käytän tuotetta välillä pelkästään ja välillä meikkivoiteeseen sekoitettuna.

P7231310

3. Kicksin Bronzing Powder on mielettömän ihana, kuulas ja hohdetta tuova aurinkopuuteri. Tämä tuote, jos jokin, tuo kesän kasvoille.

P7231309

4. Escada Agua Del Sol -tuoksu* on tämän kesän tuoksuni ja muistuttaa varmasti vuosienkin jälkeen elettyä kesää 2016. Escadan kesätuoksut ovat klassikoita ja jokavuotinen tuoksu on erilainen ja eri henkinen. Escadan kesätuoksuista Cherry in the air oli varmasti suosikkini, mutta tämänkin vuoden tuoksu tuo superkesäiset ja makeat tunnelmat.

P7231315

5. Nyx Butter Gloss on ihanan pehmeä, antaa hyvin pigmenttiä ja tuntuu erityisen hyvältä ollakseen huulikiilto. Maple Blondie sävy on vaaleanpunaisen persikkainen ja varsinkin vaalean pohjustuksen kanssa tulee oikeuksiinsa.

P7231318

Tällaisia suosikkeja tällä erää ja näitä varmasti tullaan käyttämään läpi kesän! Oliko joukossa sinunkin suosikkeja?

-sonjaaleksandras

*tuote saatu blogin kautta

sonjaaleksandras

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta