8 KK NEUVOLALÄÄKÄRI

Jälleen yksi etappi siis ylitetty. Poikamme 8kk neuvolalääkäri on nyt käyty ja hienot paperit sieltä saatiinkin. Kaikki osa-alueet olivat hyvin ja saimme luvan jatkaa samaan malliin.

Tässä lääkärikäynnissä tutkittiin ihan perusasioita: iho, korvat, aukile, lonkat, liikkuvuus, silmät, paino, pituus, päänympärys jne.

Mittoja tuli taas kivasti: 8410g ja 68cm. Kasvua on tullut hienosti ja Kirppumme on kuulemma kirinyt todella hyvin pienestä syntymäpainostaan. Äidin mieltä tietenkin lämmitti tämä tieto. Minusta Kirpun posket alkavat jo olemaan suuruusluokassa valtava, mutta se on vaan terveen merkki, liikapainoa ei siis ollut :D.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tämä käynti oli nopeasti ohi ja varsinaista keskustelua ei syntynyt mistään. Kaikki oli hyvin, joten saimme luvan varata aikaa 10kk käynnille. Tätä käytäntöä ei kuulemma kaikissa kaupungeissa ole (vaan seuraava käynti olisi vasta vuoden ikäiselle), mutta minusta on kiva käydä tsekkaamassa mittoja taas parin kuukauden päästä. Joten hienoa, että meidän neuvolassa tämä vielä toteutuu!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

-sonjaaleksandras

 

FitFashion

FitFashion on Suomen suurin ja paras aktiivisen elämäntyylin blogiyhteisö. Bloggaajien elämänmakuisista tositarinoista löydät motivaatiota ja ideoita arkeesi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta