NEW YORK SUUNNITELMIA

Huomenta! 2 viikkoa ja olemme New Yorkin sykkeessä – jännittääkö? No kyllä… Tähän asti olen keskittynyt vaan totuttautumaan ajatukseen siitä, että olemme Kirpusta erossa. Vaikka ajatus on edelleen ikävä, olen jo alkanut tehdä matkasuunnitelmia. Varasin hotellin jo kesän alussa, mutta varasin sen ilmaisella peruutuksella, jos suunnitelmat muuttuisivat. Eilen selasin Bookingin tarjontaa jälleen kerran ja löysinkin melkoisen helmen.

Aikaisemmin varaamani hotelli sai hyvät arvostelut, mutta jokaisessa miinuksena pieni huone. Aloin jo ahdistua ajatuksesta super ministä huoneesta, jossa rentoutuminen olisi mahdotonta. Onneksi selasin hotelleja uudelleen, sillä löytämäni uusi hotelli on varusteltu isoilla huoneilla, joista löytyy oma keittiö! Aikaisemmassa hotellissa ei kaikissa huoneissa ollut edes jääkaappia. Tämä uusi hotelli on moderni, siisti ja asiakasarvioltaan 9,1. Eli melkein too good to be true. Kaiken pitäisi kuitenkin olla ihan totta ja arvioiden mukaan kyseessä on oikeasti hyvä valinta. Parasta tässä on se, että joudun maksamaan vain alle satasen lisää verrattuna edeltävään hotelliin.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ajatus omasta pikku asunnosta, omalla keittiöllä, New Yorkissa on mahtava! Voimme tehdä rauhassa aamiaista kämpillä ja sitten lähteä kaupungin sykkeeseen. Voimme myös tulla illalla ajoissa ”kotiin” ja syödä pöydän ääressä hakemaamme ruokaa. Tai valmistaa illallista kaikessa rauhassa omassa keittiössä. Siinä voi säästää ihan kivasti rahaakin…

Voin myös herätä aikaisemmin ja touhuta omiani ilman, että kompastelen tavaroihin ja häiritsen nukkuvaa miestäni. Vaikka emme aio viettää koko lomaamme huoneessa, on kiva, että siellä voi rentoutua ja rauhoittua. Tarkoitus on kuitenkin myös ladata akkuja.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hotellimme on siis Q & A Residential Hotel, sijaitsee Financial Districtin ytimessä, Wall Street – metroasemaa vastapäätä. Hotellissa on ilmainen Wifi ja huoneissa täysi varustus keittiöstä, kirjoituspöytään ja kylpyammeeseen.

Financial Districtissä on paljon ravintoloita ja kauppoja, mutta lähellä oleva Soho tarjoaa vielä paljon enemmän. Onneksi metroasema on älyttömän lähellä, liikkuminen on tehty siis hyvin helpoksi ylös ja alas Manhattania. Brooklyn Bridge on jo nähtävyys itsessään, sekin löytyy kävelymatkan päästä. Nähtävyyksiä löytyy paljon etelä-Manhattanilta, joten tylsää ei varmasti tule, vaikka olisimmekin siellä koko matkan ajan. 2 kertaa New Yorkissa aiemmin vierailtuani, perinteiset nähtävyydet on jo koluttu, mutta saa nähdä mitä tällä kertaa tehdään. Kaikki on avoinna – New York odottaa!

Saa laittaa vinkkejä ravintoloista, shoppailuista ja nähtävyyksistä!

-sonjaaleksandras

sonjaaleksandras

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta