AAMUN VIHERSMOOTHIE JA VATSAVAIVOJEN HELPOTUS

Olen aina kärsinyt monenlaisista vatsavaivoista ja kesällä taas huomasin niiden palanneen rennomman ruokavalioni vuoksi. Kun keväällä aloitin Puretreenin, josta blogissa kerroinkin, sain aikaan hyvän muutoksen kehossani, varsinkin vatsassani. Gluteeniton ja maidoton ruokavalio on monella tapaa kiistelty, puolesta ja vastaan, mutta oma kokemukseni kertoo sen sopivan minulle paremmin. Puren jälkeen aloin myös tehdä aamulla erilaisia smoothieita ja tällä viikolla ollaan menty viherpainoitteisilla smoothieilla. Nyt palataan taas Puren ohjeisiin ja nautitaan elämästä ilman vatsanväänteitä. Vihersmoothie on ollut itselleni monen kokeilun ja ällöttävänkin lopputuloksen taisto. En ole vielä päässyt viherjauheiden makuun, joten hyvin tavallisilla raaka-aineilla siis mennään.

Tämä, ”mitä sattuu löytymään jääkaapista” -vihersmoothie oli tänään aamiaisella ja tällä yleensä mennään normiarkena. Tämä starttaa kivasti aamun ja usein tähän reseptiin lisään vielä reilusti sitruunamehua. Avokado ja banaani tuovat lempeyttä ja omena sekä sitruuna sopivasti kirpeyttä.

P8121785

vihersmoohtie

Oikeastaan tämä viikko on mennyt melko puhtaasti Puren ohjeilla, tosin parina päivänä luottoruokamme lihamakaronilaatikko vei voiton. Haluan tehdä tavallista kotiruokaa, joten muutamat gluteenia sisältävät ruoat eivät kaada hommaa. Pääasiassa kuitenkin hyvin puhtaalla ja yksinkertaisella linjalla mennään. Tällä viikolla on tullut käytyä salillakin kolme kertaa sekä pari lenkkiä sen päälle. Hyvä olo siis kaikinpuolin ja vatsa tuntuu olevan kunnossa.

Ensiviikolla koittaa veljeni häät ja tarkoitus on pitää kevyt ja hyvä olo yllä, jotta juhlapäivänä on kiva vetää mekko päälle (joka ei ole vielä edes saapunut nettikaupasta – kääk!). Vihersmoothie pysyy siis ruokavaliossa ja ensiviikolla pidetään vieläkin tarkemmin kiinni ohjeista.

Ihanaa perjantaita kaikille!

sonjaaleksandras

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta