ANTEEKSI

Täällä olen, hengissä ja maanantain uumenissa. Viime viikko meni sairastelusta toiseen ja se olikin ehkä rankin viikko pitkään aikaan. Viikolla tapahtui myös jotain, josta kerron ehkä myöhemmin kesällä. Olen pysytellyt pois blogistani, sillä en ole yksinkertaisesti ehtinyt avata tietokonetta. Somekin on pysynyt hiljaisena. Joskus on vain otettava aikaa ja priorisoitava asioita. Anteeksi – viikon hiljaisuus päättyy nyt.

Viime viikolla poikamme joutui jäämään kuumeen takia kotiin. Jouduin jäämään tietenkin pois töistä ja viikon verran hoidettiin häntä vuoronperään. Kunnes tulin itse sairaaksi. Yritin sitkeästi käydä töissä, kunnes olo huononi ja jouduin nöyrtymään peiton alle. Että kun voi harmittaa sairaana olo! Tietenkin tällä hetkellä potuttaa myös treenien poisjättäminen.

En ole vielä oikein tajunnut, kuinka sitä joutuu jäämään oman sairastelun lisäksi pojan takia kotiin. Ja näitä sairaspäiviähän tulee. Päiväkotipöpöt olivat tiedossa, mutta kyllä se täytyy ensin kokea tajutakseen sen todellisuuden. Poika aloitti toukokuussa ja nyt sairastettiin jo toista kertaa. 

Tänään heräsin jälleen kuumeisena, mutta toisaalta myös energisenä. Vapaapäivä töistä antoi mahdollisuuden vielä levätä. Ajatuksia lentelee siellä täällä ja on aika ottaa niistä koppia. Tuntuu, että nyt saan kiinni luovuudesta pitkän ja raskaan ajan jälkeen. Kevät on ollut melkoista suorittamista ja surujakin on tullut matkalla. Suorittaminen vie mielen hyvin ”ei luovaan” tilaan. Kiire ja huonot unet eivät tätä asiaa auta. Mutta nyt, ilman ylisuorittamista, jatkan eteenpäin.

Onko tosiaan jo kesäkuu? Jos nyt keskittyisi hetkeen, että huomaisi kuukauden vaihtuneen. Ensi viikolla alkaakin viikon loma – thank god.

Tällä viikolla tulossa ainakin meikkijuttuja sekä asiaa Herotreenistä – pysytelkää kuulolla <3 

-sonjaaleksandras

PS. Laittakaa viestiä mistä haluaisitte lukea lähiaikoina? 

sonjaaleksandras

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 4
Tykkää jutusta