ARJEN KOSMETIIKKAA: KASVOJEN PUHDISTUS

Kasvojen puhdistuksessa haluan suosia tuotteita, jotka puhdistavat tehokkaasti jättäen kuitenkin kosteutetun fiiliksen iholle.  Puhdistus on mielestäni tärkein osa ihonhoitoa ja tekee pohjan kosteutukselle sekä meikille. Jos iho ei ole puhdas, ei kosteutus onnistu eikä myöskään meikki asetu nätisti iholle – puhumattakaan epäpuhtauksien kertymisestä. Puhdistustuotteen on kuitenkin oltava hellävarainen iholle, jotta se ei vie iholta sen tärkeitä aineosia. Olen löytänyt uuden lempparin meikin puhdistuksessa luonnonkosmetiikasta ja vanha tuttu silmämeikinpoistoaine pysyy kestosuosikkina. Nämä tuotteet jälleen hyviä arkituotteita hinnaltaan, eivätkä petä laadullaan!

Mutta nyt asiaan – tällä kertaa siis kaksi lempituotettani arjen kosmetiikassa. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Estelle & Thild Biocleanse Multi-Action Cleansing Gel (All skin types)

Tämä puhdistustuote hurmasi ensikokeilulla. Vaikka en yleensä kovin pidä geelimäisistä tuotteista, tämä Estelle & Thildin puhdistus sai minut ihastumaan. Tämä ei tee ihosta kuivaa tai kiristävää. Puhdistaa tehokkaasti meikin jättäen todella raikkaan tunteen iholle. Tuoksu on miellyttävä ja raikas. Inci-listakin on suhteellisen lyhyt, joka on aina positiivista. Ihana! Hinta n. 18-19e. 

Lumene Sensitive Touch Gentle Eye Makeup Remover

Tämä kestosuosikki Lumenen silmämeikinpuhdistus toimii aina – sen luulisi sisältävän öljyjä, sillä sen verran liukkaasti lähtevät meikit silmiltä. Tuote on siis öljytön, joten sopii ripsienpidennyksiä laittaville mainiosti. Hinta n. 8e. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Tällaista tällä kertaa, seuraavaksi tulossa ihana kasvoöljy ja muutamia meikkejä!

Aurinkoista viikonloppua!

-sonjaaleksandras

Edellinen Arjen kosmetiikka -postaus sisälsi suihkussa käytettäviä tuotteita, sinne tästä!

sonjaaleksandras

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta