ARJEN KOSMETIIKKAA: KUULAS MEIKKI

Sunnuntain kunniaksi päätin ajan kanssa kuvailla teille meikin, jonka sipaisen lähes joka päivä kasvoilleni. Tämä meikki on hyvin kuulas, kevyt ja luonnollinen, eikä vie kuin pari minuuttia. Tietenkin ripsienpidennykset vähentävät aikaa, mutta eipä tämä ripsarinkaan kanssa kauaa vie. Meikki koostuu siis hinta-laatu -suhteeltaan täydellisistä tuotteista ja aika moni näistä on Lumenen. En voi sille mitään, että se on yksi luottosarjoistani edullisemman kosmetiikan puolelta.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Aloitetaan puhtailta kasvoilta, pohjalla vain kosteusvoide.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Lisätään kasvoille Lumenen Moisturizing & Illuminating Primer. Ihanan kevyt ja kosteuttava pohjustus luo kuulaan ja kauniin pinnan iholle. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sen jälkeen levitetään meikkivoide, Lumenen Nude Perfection Glow Foundation, minulla käytössä sävy 2, hunajapilvi. Meikkivoide on todella kevyt ja luo kauniin kuulauden kasvoille. Tuotteessa on lisäksi suojakerroin 15. En laita yleensä puuteria päälle, sillä se peittäisi kauniin hohteen, jonka meikki tuo. Enkä ole kokenut tarvitsevani kiinnitystä tälle meikille. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kulmiin laitan Lumenen kulmapaletista molempia sävyjä, ääriviivat vaalealla ja tummalla täyttäen sekä tehden ”pystyviivaa”. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kauniin hehkun iholle tuo Kicksin Bronzer. Tuote on kevyt, mutta sillä saa tehtyä varjostuksia ja kevyen päivettyneen ilmeen sekä kivan hohdon. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Huuliin Lumenen hoitava Lip perfecting balm, tuote ”täyttää ja tasoittaa”, sekä tekee ihanan tunteen huulille. Balm myös pysyy hyvin menossa mukana. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Valmista! Jos minulla ei olisi ripsienpidennyksiä, sipaisisin vielä kevyesti ripsaria. (Tällä hetkellä ripsienpidennykseni ovat huoltoa vailla, ensiviikolla taas täydemmät 😉

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tällainen on siis arkimeikkini, hyvin kevyt ja luonnollinen. Voin suositella sydämestäni kaikkia näitä tuotteita, varsinkin kevyen meikin ystäville.

Ihanaa sunnuntai-iltaa!

-sonjaaleksandras

sonjaaleksandras

2 vastausta artikkeliin “ARJEN KOSMETIIKKAA: KUULAS MEIKKI”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta