ARJEN KOSMETIIKKAA: SEIS HARMAUDELLE

Kyllä nyt koetellaan terveyttä ja sitä myöten myös ulkoista habitusta. Sain siis alkuviikosta antibiootit poskiontelotulehdukseen ja nyt pikku hiljaa koitetaan palautua taas normiarkeen ja terveeksi. Ihosta tai ainakin omasta olotilasta huomaa päivien sisälläolon, lääkekuurin ja huonon syömisen vaikutukset. Olo on harmaa ja nyt tarvitaan niitä tehokeinoja. Olen jo pitkään käyttänyt aina talvisin ja vuodenaikojen vaihtuessa tätä öljyä, joka piristää, kosteuttaa ja antaa ihanan tunteen iholle.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tuote on siis Lumenen Bright Now Vitamin C -linjan Ravitseva tehohoito. Öljy on mielettömän ihana vitamiinipommi, joka tuoksuu pirteälle ja saa ihon välittömästi tuntumaan kosteutetulta. Suomalaista lakkaa ja karpaloa sisältävä tuote ravistetaan, painetaan 1-2 kertaa ja levitetään kasvoille ennen voidetta. 

Tämä postaus ei ole siis mainos ja varsinkaan nyt, sillä Lumenelta on tulossa aivan mieletön uudistus ulkoasuun ja ilmeisesti myös tuotteisiin. Saa siis nähdä mitkä tuotteet jäävät valikoimiin. Tämä ihanuus on kuitenkin toistaiseksi vielä käytettävissä ja hyvä niin – tällä jos jollakin saa stopin harmaudelle ja kuivuudelle.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tällä viikolla tulossa pari ihanaa ruokareseptiä ja muuta kivaa – onko toiveita postausten suhteen tulevaisuudessa? 🙂

-sonjaaleksandras

sonjaaleksandras

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta