ARJEN KOSMETIIKKAA: SUIHKUSSA

Olen melko pitkään testannut erilaisia kosmetiikkatuotteita ja työn kautta saanut kokeilla monia erilaisia purnukoita. Halusin nyt kerätä arjen kosmetiikkaa – postaussarjaan lemppari arkituotteita, eli hinta-laatusuhteeltaan hyviä tuotteita jokapäiväiseen käyttöön. Tulen käymään läpi hiustenhoitoa, ihonhoitoa sekä meikkejä. Ensimmäisenä syyniin pääsevät suihkussa käytettävät tuotteet.

thumb_P8280122_1024

  • Cutrin Sensitive Dry Scalp Care Shampoo *

Päivittäisessä käytössä oleva shampoo saa mielestäni olla kevyt, mahdollisimman tuoksuton ja hellävarainen. Kuitenkin niin, että sillä saa puhtaan ja raikkaan tunteen hiuspohjaan. Tämä shampoo on juuri sellainen eikä haittaa vaikka hiuksia pesisi päivittäin, hiuspohja pysyy silti hyvässä kunnossa.

  • Cutrin MoistureISM Hydrating Conditioner *

Pitkän tukan tärkein tuote on usein hoitoaine. Pidän todella hoitavista tuotteista, mutta päivittäisessä käytössä kosteuttava tuote on aina paras. Se ei tee hiuksista liian raskaita vaan jättää ne ilmaviksi. Inhoan nimittäin latteita hiuksia – mitä ilmavammat, sen parempi. Tuotteen täytyy olla kuitenkin tarpeeksi kosteuttava, jotta hiuksista ei tule sähköisiä.

  • Dermosil Primo Body Sugar Scrub Vanilla

Tämä tuote ei ole päivittäisessä vaan lähinnä viikottaisessa käytössä. Sain tuotteen äidiltäni ja sen tuhti koostumus ja käytön jälkeinen tunne iholla ovat huumaavia. Vaniljan tuoksu ja super pehmeä iho ovat omiaan valloittamaan tämän naisen sydämen. Tämä tuote auttaa pintakuivallakin iholla ja saa talvi-ihonkin pehmentymään. Käytön jälkeen laitan aina kosteusvoiteen iholle.

  • Luonnonharja

Ostin hetki sitten uuden luonnonharjan ja tällä mennään taas pitkään. Tämä ei varsinaisesti ole suihkussa käytettävä, mutta aina suihkun jälkeen kosteiden tai kuivien hiusten harjaamiseen. Luonnonharja on paras juuri vaalealle pitkälle hiukselle, joka herkästi katkeilee. Olen kokeillut monia selvitysharjoja, mutta luonnonharjaan palaan aina vuosi vuoden jälkeen.

thumb_P8280134_1024

thumb_P8280126_1024

thumb_P8280139_1024

*Tähdellä merkityt tuotteet saatu blogin kautta. 

Tässä tämän hetken arjen kosmetiikkaa, pian taas näissä merkeissä!

-sonjaaleksandras

sonjaaleksandras

Yksi vastaus artikkeliin “ARJEN KOSMETIIKKAA: SUIHKUSSA”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta