ARJEN ONNELLISUUTTA x 4

Mitä tänne oikeastaan kuuluu? Tasapainoisempaa ja parempaa arkea ainakin! Halusin nyt listata mun onnellisuuden kulmakiviä. Toki terveys, perhe ja hyvinvointi yleensä viitoittavat tietä mun onneen, mutta nyt muutamat asiat ovat tuoneet sitä lisäonnea arkeen. Välillä on ihan hyvä muistuttaa asioista, jotka toimivat. Varsinkin silloin, kun elämä potkii. Hyvien asioiden listaaminen voi helpottaa oloa ja muistuttaa kuinka hyvin asiat lopulta ovatkaan. Onnellisuutta voi miettiä monelta kantilta, eikä minkään tarvitse olla täydellistä. Sopivan onnellinen arki tulee sulle tärkeistä asioista sopivassa tasapainossa. 

Arjen sujuvuus

Vihdoinkin musta tuntuu, että arki alkaa sujua. Päiväkoti, työt, treenit, kodin hoitaminen. Kaikki alkaa loksahdella paikoilleen. Osittain olen saanut lisättyä myös ystävien näkemistä aikatauluihin. Vielä siinäkin toki parantamisen varaa. Hyvä arki ja sen saavuttaminen vaatii välillä töitä, mutta juuri nyt se tuntuu soljuvan kivasti eteenpäin. Perheaikaa tuntuu aina välillä olevan liian vähän ja varsinkin sitä ”aikuisten aikaa”. Mutta, onnellisuus tässä hektisessä arjessa on tärkeintä.

Pojan unet

En voisi olla tyytyväisempi tämän hetkiseen nukutustilanteeseen, kuten aiemmassa postauksessa jo iloitsin. Ja vielä kaiken kukkuraksi tämä nukkuu läpi yön lähes poikkeuksetta. Toki flunssa aiheuttaa aina pieniä ongelmia, mutta nukahtaminen onnistuu hienosti. Toisaalta pieni, mutta niin järjettömän iso asia henkiseen hyvinvointiin. Tästä edelliseen postaukseen.

Joulun odotus

Rakastan joulua ja sen odottaminen on aina ollut parasta antia. Glögi, piparit, joulumusiikki. Pikkuhiljaa asia kerrallaan paljastuen kohti joulua. Siinä välissä ehdin viettää omia syntymäpäiviä, Suomen itsenäisyyttä ja toivottavasti nähdä myös paljon ystäviä. Joulun odotus tarkoittaa yhdessä oloa, perhettä, ystäviä, tuoksuja, makuja, lahjoja ja kaikkea ihanaa. Vaikka huolia kertyisi ja stressiäkin, niin nämä asiat tuovat arkeen ihanaa tasapainoa ja jotain pientä luksusta.

Treenien sujuminen

Olen ollut super innoissani kotitreeneistä ja tällä hetkellä päässyt yhdistämään niihin myös salilla käymistä. Se, että pystyn treenaamaan 4-5 kertaa viikossa, tuo mulle onnellisuutta valtavasti. Vaikka olisi vaikea päivä, raskaat jalat ja huono fiilis, tekee treeni siihen täysi käännöksen. Vaikka elämässä olisi raskaita asioita meneillään, vie treenit aina ajatukset hetkeksi pois ja olon kevyemmäksi. Ainahan sitä sanotaan, että se lähteminen on vaikeinta ja niin tosiaan on. Mutta siksi kannattaa ottaa treenikamat töihin, jotta ei voi kaatua välillä sohvalle vaan jatkaa suoraan duunista treeneihin. Tai varaa aikaa ennen töitä treenien tekemiselle. Jos ei salille meneminen onnistu, on kotitreenit aina hyvä vaihtoehto. Siinä lohduttaa sen nopeus ja helppous. Kovaa huhkimista 30 minuuttia ja hyvä olo on taattu. No muss, no fuss. 

Elämä ei nyt juuri isosti potki, vaikka huolia on monenlaisia, suuria ja pieniä. Olotila on kuitenkin sopivan hyvä ja onnellinen. Arkea parhaimmillaan. 

Mitä sulle kuuluu?

-sonjaaleksandras

sonjaaleksandras

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 3
Tykkää jutusta