AURINKO – GOOD OR BAD?

Se onnen tunne, kun jo varhain aamulla voi tuntea auringon lämmittävän ja tietää, että päivästä ei voi tulla muuta kuin helteinen. Mutta, se onni tulee myös siitä, että tietää pääsevänsä välillä myös kotiin, jossa ilmalämpöpumpusta saa tarvittaessa viilennystä. Onko se aurinko loppupeleissä hyvä juttu vai ahdistuvatko suomalaiset kuumasta kelistä? 

_MG_8201

_MG_8213

Suomen kesään ei montaa hellepäivää sisälly ja vaikka kuinka niitä odotetaan, voi huomata kuinka valitus lämmöstä alkaa heti 22 asteen yläpuolella. Suomalaiset kovin pienellä smalltalkilla saavat aikaan kuitenkin aina keskustelua säästä, joten ehkä siitä vain on helppo puhua/valittaa. Pitäisi vain muistuttaa itseään, että aurinko ei täällä kovin usein ole, että otetaan siitä nyt kaikki irti, parhaamme mukaan! Suomen keväässä ja kesässä on kuitenkin parasta se, kuinka ihmiset kaivautuvat kodeistaan ulos ja nauttivat hymyt korvissa lempeämmästä ilmasta.

Toki, tiedän kuinka inhottavaa on nukkua kuumassa asunnossa ja menettää yöunensa hikisissä lakanoissa. Tällä hetkellä kuitenkin olen onnellisessa asemassa, että voin painaa nappulasta ilmalämpöpumpun päälle ja nauttia ulkona lämmöstä ja sisällä viileydestä. 

Tänään matkaamme Tampereen lämpöön. Aamu valkeni tänään aivan liian aikaisin, sillä nukkumaan oppinut poikamme päätti juuri tänä yönä viettää aikaansa hereillä 02-05. Joten hieman väsyneissä tunnelmissa olemme, toivottavasti aurinko piristää. Aluksi luvassa mainoskuvaukset, jonka jälkeen käymme poikkeamassa mummulassa ja ehkä jossakin ravintolassa. Torstaina sitten luvassa Särkkis ja Koiramäki.

_MG_8188

Kuvat: Amanda Aho

Ihania kesäpäiviä! 

-sonjaaleksandras

sonjaaleksandras

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta