F R E S H 2016: AURINKOA KASVOILLE PURKISTA

Rusketus2 Rusketus3 Rusketus

Hyvää Vuotta 2016! Lupasin tuoda vinkkejä freesimpään oloon ja kevyt päivetys iholla tekee minulle jostain syystä raikkaamman fiiliksen.

Rusketuksen hankkiminen solariumissa tai auringossa on melko epäterveellistä sekä aiheuttaa iholla paljon erilaisia ongelmia. Ongelmat näkyvät usein vasta myöhemmällä iällä, joten ihosta huolehtiminen on erityisen tärkeää läpi elämän. Ennenaikainen vanheneminen kun ei ole toivottavaa varmasti kenellekään, suosittelen testaamaan päivetykseen erilaisia tuotteita purkista.

Pidän ihollani pienestä päivetyksestä, mutta monien oranssien itseruskettavien jälkeen olen pettynyt tuloksiin. Pelkään feikkiä ja kellertävää lopputulosta, mutta viimeisin testaukseni on ollut täydellinen.

Moussemainen For All My Eternity -itseruskettava on paras kokeilemani tuote tähän tarkoitukseen. Tuotteessa on levitysväri, joka auttaa levittämään tuotteen tasaisesti. Tuote kuivuu heti, joten pukeminenkin onnistuu pian levittämisen jälkeen. Inhoan tahmeaa tunnetta, joka tulee useimmista itseruskettavista. Käytän tuotetta koko keholla, myös kasvoilla. Kasvoille laitan tuotetta pienen määrän ja alle käytän kosteuttavaa hoitovettä (Shiseido Ibuki Softening Concentrate). Mousse vaatii levityshanskan, joka on itseruskettavan levitystä varten (omani Sokokselta hankittu). Huolehdi siitä, että levität tuotteen tasaisesti joka puolelle, ja jos käytät sitä vain kasvoille, levitä tuote myös kaulan ja dekolteen alueelle.  Kropan kuorinta sekä saunominen ennen itseruskettavan laittoa parantaa lopputuloksen onnistumista.

Levitysväri ei värjää vaatteita tai en ole ainakaan huomannut niin käyvän. Levitysväri lähtee suihkussa pois jättäen varsinaisen päivetyksen alleen. Väri hieman vaalenee, mutta juuri sopivasti.

Hinta on hieman kova itseruskettavaksi, mutta niin riittoisa, että en ole katunut päivääkään ostosta!

-sonjaaleksandras

 

FitFashion

FitFashion on Suomen suurin ja paras aktiivisen elämäntyylin blogiyhteisö. Bloggaajien elämänmakuisista tositarinoista löydät motivaatiota ja ideoita arkeesi.

Yksi vastaus artikkeliin “F R E S H 2016: AURINKOA KASVOILLE PURKISTA”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta