HUHTIKUUN SUOSIKKEJA

Valoisaa perjantaita! Huhtikuu on pelattu ja nyt olisi aika taas tarkastella viime kuun suosikkituotteita! Tällä kertaa varsinaisia uutuuksia tuli vähemmän testailtua, mutta tämä nelikko tuli joka viikkoiseen käyttöön ihan pysyäkseen. Mukana shampoota, suihkusaippuaa, itseruskettavaa ja huulituotetta.  Pidemmittä puheitta mennään huhtikuun suosikkeihin…

Sophie La Girafe Baby Hair & Body Wash*

Tämä lastentuote on loistava myös aikuisten käyttöön. Ihanan pehmeä suihkutuote sopii myös kevyeen hiustenpesuun. Toki ei riitä pesemään muotoilutuotteita hiuksista. 99,4% tuotteen raaka-aineista ovat luonnollisia. Plussaa tietenkin äärettömän suloisesta pullosta. Tuote ei kuivata ihoa ja tuoksuu miedolle, mutta ihanan pehmoiselle. Pojalle emme käytä kuin harvoin suihkutuotteita atooppisen ihon vuoksi, mutta tämä on ollut satunnaisessa käytössä – sopii siis loistavasti taaperollekin!

Cutrin Bio+ Balance Shampoo Dryness Relief 1

Ah se inhottava kevätkutina hiuspohjassa. Rapsuttelua yöllä ja raivostuttava kutina 24/7 ? Hiuspohjan kutinaan näin keväisin otan aina Bio+ tuotteet käyttöön. Näin kutina poistuu ja olo on rauhallinen :D. Huikea tuotelinja. Kosteuttaviin tuotteisiin kuuluu myös hoitoaine sekä jätettävä hoitoaine (loistava tuote sekin). Shampoo vaahtoaa kivasti ja peseytyy pois näppärästi. Pesee sopivasti, eikä tee hiuksista lättäniä. Toimii!

 

Eco by Sonya Face Tan Water*

Tämä tuote sai jo osan suitsutuksesta tässä postauksessa. Tuote on äärihelppo ja saa aikaan ihanan päivetyksen kasvoille. Ehdottomasti huhtikuun TOP 1 -tuote.

Lumene Nordic Seduction huulikiilto (5 Spring Kevät)

Ihanan kevyt, kuulas ja pehmeä huulikiilto uudistuneelta Lumenelta. Sopii myös mattaisten tuotteiden päälle, jos haluaa kiiltävän lopputuloksen. Pysyy suhteellisen hyvin, mutta ei ole liian tahmea. Plussaa herkullisesta tuoksusta!

*Tuote saatu blogin kautta testiin.

Sellaisia huhtikuun suosikkeja! Ihanaa viikonloppua kaikille <3

-sonjaaleksandras

Edelliset suosikit löydät näistä postauksista:

HELMIKUUN SUOSIKKEJA!

MAALISKUUN SUOSIKKEJA

TÄYDELLINEN PÄIVETYS KASVOILLE

Aurinko, heleät sävyt, kevätvaatteet ja uusi kesäkampaus. Kevät on täällä, mutta valitettavasti kasvojen iho ei näytä ihan yhtä heleältä kuin vaatteet. Onneksi itseruskettavat on keksitty. Tähän saakka olen käyttänyt vartalolle soveltuvia tuotteita myös kasvoille. Lopputulos on usein ollut liian tumma ja levittäminen on tuntunut hankalalta. Olen etsinyt täydellistä kasvojen itseruskettavaa ja kokeillut useita tuotteita. Täydellinen päivetys näyttää luonnolliselta, läpikuultavalta ja ruskealta eikä suinkaan oranssilta. Nyt sellainen on löytynyt ja mikä parasta, sen levittäminen on hullun helppoa! Eco by Sonya on merkki, joka valmistaa erilaisia itseruskettavia ja sen ympärille sopivia tuotteita. Yrityksen tarinan takana on Sonya, jonka sisko sairastui melanoomaan 30-vuotiaana. Australiassa rusketus on naisille asia, josta halutaan pitää kiinni. Markkinoilla ei kuitenkaan ollut Sonyan mielestä hyviä tuotteita, joten hän alkoi käyttää tuhansia tunteja täydellisen, turvallisen sekä luonnollisen tuotteen valmistamiseen. Lopputuloksena syntyi sarja, joka on laadukas ja 100 % luonnollinen. Eco by Sonyan tuotteet eivät sisällä synteettisiä ainesosia tai väriaineita.

Uusin tulokas Eco by Sonyan perheessä on Face Tan Water* ja voi pojat, olen rakastunut! Tuotteen voi levittää vanulapulla kasvojen, kaulan ja dekolteen alueelle noin 2-3 kertaa viikossa. Tai useammin, jos niin haluaa. Koostumus on aivan mieletön. Tuote kuivuu nopeasti, ei tuoksu pahalle eikä jätä ihoa tahmeaksi. Sen voi jättää tekeytymään yöksi ja aamulla kasvoille on ilmestynyt luonnollisen kaunis päivetys. Koostumus sopii täydellisesti myös epäpuhtaalle tai rasvoittuvalle iholle – tuote ei tuki ihohuokosia. Kuivemmalle iholle levittäessä kannattaa huolehtia kosteudesta ennen levitystä, jotta tuote ei imeydy kuiviin kohtiin laikukkaaksi. Tuote sisältää kosteuttavia aineosia kuten aloe veraa ja glyseriiniä.

*Tuote saatu kokeiltavaksi.

Itse kokeilin tuotetta kerran ja sain aikaan näkyvän, mutta luonnollisen päivetyksen. Rakastuin

-sonjaaleksandras