BACK TO BASICS VIIKONLOPUN JÄLKEEN

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Missä sitä on luuhattu?

No, loppuviikolla erinäisissä juhlissa ja sukulaisten näkemistä, lauantaina grillijuhlissa ja sunnuntaina vielä pitkän kaavan dinnerillä Tampereella. Tosiasiassa en päässyt edes avaamaan tietokonetta näinä päivinä ja toisaalta teki ihan hyvää keskittyä vain nauttimaan tekemisestä eikä miettiä kuvien näpsimistä tai kirjoittamista.

Ensiviikolla tulee olemaan taas erilainen viikko tiedossa sillä lähdemme Tukholmaan katsomaan ihanaa Adelea. Se tulee myös olemaan ensimmäinen reissu ilman Kirppua ja jännitystä on ilmassa. 2 yötä ilman poikaa voivat aiheuttaa melkoisen ikävän, mutta toisaalta tekee hyvää syödä kiireettömästi, nauttia kahdenkeskisestä ajasta mieheni kanssa sekä nukkua (!!!!).

Kirppu oli viikonloppuna testiyökylässä mummulassa ennen Tukholmaa ja kaikki oli mennyt hienosti. Edelleen hän oli herännyt normaaliin tapaan pari kertaa, mutta nopeasti nukahtanut uudelleen. Aamulla kotiinpalatessa hän kiehnasi meissä kuin vastarakastunut ja kikatteli iloisena koko aamun.

Olo on melko väsynyt ja nuutunut näin maanantain alkaessa, mutta ei ole mitään parempaa korjausliikettä kuin hyvä ruoka ja liikunta. Treenit jäivät vähälle viime viikolla, joten nyt taas takaisin ruotuun ja paluu normaaliin ohjelmaan.

Joskus on ihanaa päästä tekemään irtiottoa arjesta, mutta kyllä se verottaa tulevista päivistä ja saa kropan voimaan huonosti hetkellisesti. Mutta onneksi epäsäännöllinen ruokarytmi ja viinilasilliset eivät kuulu normaaliin arkeen. Back to basics siis ja toivotaan huomiselle jo parempaa fiilistä kroppaan ja mieleen.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Muistakaa syödä värikkäästi ja juoda paljon vettä – näin lähtee viikko kivasti liikkeelle!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tulevalla viikolla aion kokeilla jotain parsaruokaa, sillä kauden herkkua löytyy nyt kasoittain ruokakaupasta. Meikkipostausta myös tulossa ja Kirpun kuulumisia!

-sonjaaleksandras

ps. Minua voi seurata myös Instagramissa @sonjaaleksandras, sieltä näkee vielä tiheämmin kuulumisia!

sonjaaleksandras

Yksi vastaus artikkeliin “BACK TO BASICS VIIKONLOPUN JÄLKEEN”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta