BEST OF 27

27yrs

Täytän tänään 27. Kun vuosia tulee lisää sitä aina miettii, että mitä haluaa elämältään ja mitä on tullut saavutettua. Välillä on ihan hyvä pysähtyä miettimään asioita, joita on tullut tehtyä viime vuosina. Joskus tuntuu siltä, ettei ole tapahtunut juuri mitään erikoista, mutta kun asioita listaa, tuleekin mieleen valtavasti erilaisia muistoja. 

Tein eilen ajatuskarttaa muutamista positiivisista ja mieleenpainuvista asioista, joita on tapahtunut näin aikuisiän puolella. Asioita pulpahtelisi vaikka kuinka paljon näin jälkikäteen, mutta mieleenpainuvimmat asiat löysivät tiensä heti kartalle.

Iso 30 lähestyy kovaa vauhtia ja pieni ikääntymiskriisi liittyy varmasti jokaisen kymmenyksen ylitykseen. Vielä voin sanoa olevani parikymppinen, mutta toisaalta olo on jo seuraavassa vuosikymmenessä. Ei tässä enää mitään teinejä olla. Mutta onneksi ei ollakaan.

Äitiys toi ikääntymisprosessiin vielä yhden lisäsysäyksen ja tietyllä tavalla sitä on muuttunut aikuisemmaksi. Oman kehon hyväksyminen, hoivavietti, äidin intuitio, perhekeskeisyys ja kotoilu ovat vahvistuneet. Enää en elä vain itseäni varten vaan nyt on tosissaan huolehdittava toisesta elämästä ja välillä se on jopa pelottavaa. Vastuu toisesta ihmisestä on niin suuri ja sitä ei osaa ajatella ennen lapsen syntymää. Rakkaus on jotain niin suurta ettei sitä osaa kuvailla. Äitiys on varmasti tärkein etappi näin koko elämää ajatellen.

Olen onnellinen siitä, että pääsin nauttimaan vapaudesta matkustaa, elää ja opiskella. Nyt oli oikea hetki pysähtyä ja aloittaa uusi perhekeskeisempi elämä.

Haastan teidät kaikki käymään läpi elämää ja muistelemaan mitä sitä on tullut tehtyä. 

-sonjaaleksandras

FitFashion

FitFashion on Suomen suurin ja paras aktiivisen elämäntyylin blogiyhteisö. Bloggaajien elämänmakuisista tositarinoista löydät motivaatiota ja ideoita arkeesi.

Yksi vastaus artikkeliin “BEST OF 27”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta