BLOGGAAMISEN UUSI ALKU

Blogin tulevaisuus on ollut useamman kuukauden jo vaakalaudalla. Oma motivaatio, ajankäyttö ja inspiraatio on ollut todella hakusessa eikä kirjoittamisesta ole meinannut tulla mitään, saati sitten kuvaamisesta. Olen roiskinut vähän joka suuntaan ja elämässä on ollut vähän liikaa kaikkea. Oma keskittyminen on ollut haasteen takana. Joskus bloggaaminen tuntuu äärettömän vaikealta ja luovuus katoaa. Tuntuu, että ei ole enää mitään sanottavaa.

Joskus tämä tuntuu pakkopullalta. Joskus taas luovuus lentää ja sormet vain liitävät näppäimistöllä. Mutta sitähän se on. Ihan työelämässä ja kotonakin. Joskus pyykin peseminen tuntuu maailman paskimmalta, mutta joskus taas se voi olla ihan mukavaakin. Todellisuudessa mikään tehtävä ei voi aina tuntua hyvältä. Aina joku elämänosa tuntuu äärettömän vaikealta, kun taas toinen hoituu siinä sivussa. Jos kaikki alkaa tuntua kamalalta, on syytä tehdä asialle jotain. Luultavasti stressitasot ovat nousseet liian korkealle, eikä mikään enää tunnu miltään.

Rakastan valokuvata, editoida ja olen jopa harkinnut tubetusta. Toki siihen on vielä matkaa. Ja olenko jo liian vanha? Lähes kolmekymppinen bloggari tubemaailmassa saattaa jäädä hyvin pienille luvuille omalla kanavallaan, jos sinne ylipäätään kukaan eksyy.

Mistä kirjoittaisin? Mitä kuvaisin? Luovuus ei kuki kiireessä ja välillä tuntuu, että pitäisi saada lueskella kirjoja, selailla blogeja ja lehtiä saadakseen uusia ideoita. Tai pelkästään kävelylenkki yksinään voi tehdä hyvää. Tämäkään ei aina onnistu kiireessä. Olen kuitenkin hyväksynyt sen, että en pysty kaikkeen. Työn ja perheen ylläpitäminen ei ole paras yhdistelmä kokoaikaisen bloggaamisen kanssa. Joten tämä armollisuus on uusi alkuni bloggaamisen kanssa.

Eli edelleenkään en tiedä minne tämä blogi on menossa tai mitä siellä tien päässä on, mutta aion jatkaa. Sillä en osaisi elää ilman tätä. Vaikka ensi viikolla voikin olla hiljaista, seuraavalla viikolla olisikin taas postauksia useammalle päivälle. Bear with me, will you?

Te siellä olette mun inspiraationi. Kiitos kun luette.

-sonjaaleksandras

sonjaaleksandras

4 vastausta artikkeliin “BLOGGAAMISEN UUSI ALKU”

  1. Ihanaa että jatkat vielä 🙂 ja postauksissa laatu menee määrän edelle 😉 tulee aina hyvä mieli kun lukee sun juttuja!! 🙂

  2. Blogistasi saa todella paljon inspiraatiota terveelliseen elämäntapaan 🙂 tulen usein selailemaan blogisi ihania ruokakuvia jos itsellä on motivaatio hukassa ja alkaa heti mieli tehdä jotain hyvää ja ravitsevaa ruokaa! Kiitos inspiroivasta blogista 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 6
Tykkää jutusta