BLOGIN PÄÄMÄÄRÄ

Kaikki te siellä, kiitos kun käytte ja olette mukana matkassani. Tätä ei ole helppo myöntää, että bloggaustahtini ei ole enää sama, kuin ennen. Ilmeisesti ajankäyttöä ei voi enää tehostaa, sillä joskus tunnit eivät yksinkertaisesti riitä. Vapaahetken koittaessa sen viettäisi mieluiten pojan ja perheen kanssa, sillä niitä ei enää kovin montaa ole. Blogin tulevaisuus on vielä auki.

Bloggaaminen on minulle edelleen yksi tärkeimmistä harrastuksista. Luovuus ei kuitenkaan enää kukoista yhtä isosti kuin muutama kuukausi sitten. Postaustahtiin vaikuttavat moni asia, mutta varsinkin se, ettei ole aikaa hakea inspiraatiota ja kuvata. Kirjoittaminen on vain yksi osa koko prosessia.

Nyt vasta tajuan kuinka ison duunin bloggaavat, työssäkäyvät äidit tekevät, jos haluavat myös bloginsa pysyvän veden pinnan yläpuolella. Oma päivätyö, vaihtelevat työajat, perheaika, treenaaminen sekä laadukas bloggaaminen on iso kuvio, jonka hallintaan kaivataan vielä totuttelua. Näiden lisäksi vuoden aloitus on sisältänyt monia murheita ja huolia, joista selvitään päivä päivältä.

Viime viikko oli poikkeuksellisen kiireinen ja töissäkin vierähti enemmän aikaa kuin normiviikkoina. Toukokuussa alkavat täydet tunnit ja päiväkodin aloitus koittaa. Eli aikataulut tiukentuvat entisestään. Saattaa olla, että blogi jää sen kaiken jalkoihin.

Olen kuitenkin päättänyt, etten luovuta ihan vielä blogini suhteen. Kirjoittaminen ja itsensä toteuttaminen on tärkeää. Päätin kuitenkin ottaa rennommin ja postata, kun siltä tuntuu. Lukijamäärät luultavasti tippuvat, luonnollisesti, mutta nyt on aika kuunnella itseään. Tai sitten tämä rentous viekin luovuuteen ja postauksia alkaakin tipahdella.

Minne tie siis vie? Sitä en tiedä, mutta nyt otetaan vähän rennommin.

Olen siis täällä – kiitos kun olette siellä <3

-sonjaaleksandras

sonjaaleksandras

2 vastausta artikkeliin “BLOGIN PÄÄMÄÄRÄ”

  1. Täältä huhuilee hiljainen lukija, siis sellainen joka lukee kyllä kaikki postaukset, mutta ei koskaan kommentoi 😬 Nyt ajattelin kommentoida ja kertoa, että tykkään sun blogista tosi paljon! 😊 Sulla on kauniita kuvia ja tykkään erityisesti resepteistä. Muutamaa niistä on tullutkin tehtyä säännöllisesti! Eikä mua ainakaan haittaa, vaikka postaustahti hidastuisi, ymmärrettävää, että aika ei riitä. 😊Toivottavasti et kuitenkaan lopeta bloggaamista. Tai jos siihen päädytkin niin ilmoita hyvissä ajoin, että saan reseptit talteen 😄 Ihanaa kevättä!

    • Kiitos ihanasta kommentista <3 Nämä lämmittää sydäntä! Ihanaa kevättä myös sinne!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 11
Tykkää jutusta