DEAR HAIR – I WILL LOVE YOU.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hiukset. Kehys kasvoillasi, luonteesi peili, iso osa naisellisuutta, tapa näyttää elämänmuutos. 

Nämä ovat asioita, joita minulle tulee mieleen hiuksista. Hiukset ovat… Ne, jotka ovat minulla suurimmaksi osaksi ajasta ponnarilla. Ne, joita poikani tykkää repiä, kun ne sattuvat hänen tielleen. Ne, joiden putoaminen raskausaikana sai minut itkemään. Ne, jotka nuorempana pilasin (itse) värjäämällä keltaisiksi. Ne, joita olen hartaasti kasvattanut. Ne, joita en värjännyt muutamaan vuoteen järkyttyneenä kemiantuntieni jälkeen. Ne, joiden kanssa olen tehnyt töitä. Ne, joita ulkonäössäni rakastan.

Olen tehnyt elämäni aikana töitä hiustuotteiden parissa melko monta vuotta ja ei, en ole kampaaja, mutta alan koulutusta minulla on. Estenomi, se jota useimmat ei tunne, on ammattikorkeakoulusta valmistuva kosmetiikanalan ammattilainen, kemian tuntija, liiketalouden ja markkinoinnin alalla tunteva ihminen, ja se olen minä. (Estenomeja on myös erilaisia riippuen opiskelupaikasta, me Turun Amk:sta valmistuneet olemme pääasiassa liiketalouden estenomeja.) Kiinnostukseni hiustuotteisiin alkoi jo ensimmäisessä työharjottelussa ja tähän päivään saakka olen jaksanut innostua kyseisestä aiheesta.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Se, miksi kerron teille kiinnostuksestani hiuksiin, on se että sain itselleni sekä blogilleni ihanan projektin toimia yhden suosikkimerkkini, suomalaisen iki-ihanan Cutrinin kanssa. Yhteistyön aikana saatatte nähdä joitain hiusvinkkejäni ja matkaani tutustuen yhä lisää heidän tuotteisiinsa. Luvassa saattaa olla myös muita jänniä juttuja Cutrinin kanssa! Tässä postauksessa esittelen ensirakkauteni Cutrinin  muotoilun kanssa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Aion ottaa askeleen hyvinvoinnissani myös hiusteni hoitamiseen. Muistattehan, että kävin jo kampaajalla pitkästä aikaa. Olen myös koittanut jättää ponnarit vähemmälle. Äitiys on syytettynä nyt hiusteni laiminlyönnistä, mutta nyt puhaltavat uudet tuulet. Cutrin tuli pelastusoperaatioon mukaan.

Tärkeintä tässä projektissa on myös se, että te lukijat saatte jotain vinkkejä myös matkaanne ja pääsette tutustumaan tähän suomalaiseen merkkiin!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Tämä kevyesti muotoiltu kampaus on tavallisin tyylini laittaa hiuksiani ja täytyy sanoa, että en ole hetkeen saanut sitä yhtä helposti laitettua kuin nyt. Kiittää saa Cutrin Choozin tyvikohottajaa, joka on todella voimakkaan pidon antava, mutta ei tahmea (kuten monet tyvikohottajat tuntuvat olevan). Sain tarpeeksi hyvän ”karheuden” aikaan hiukseen, toki föönaaminen on hankalaa jos tuotetta livahtaa liikaa, mutta suihkaus per pyyhekuiva osio ja pyöröharjaa sekä fööniä näyttäen hius kohoaa ja ”irtoaa” päästä mahtavasti. Tälläkin kertaa minulla oli alle vuoden ikäinen poitsu kaipaamassa huomiota, joten kovin tarkkaa työtä en päässyt tekemään, mutta paras tuloshan syntyy, kun lähtee alhaalta ylöspäin osioittain föönaamaan pyöröharjan kanssa. Olen aivan fiiliksissä tästä tuotteesta ja varmasti tulee olemaan käytössä lähes jokaisen kampauksen alla. Näin pitkän tukan omaavana tämä tyvikohotushan ei näytä kaikkien silmään päätä huimaavan korkealta, mutta se, että hius ei mene täysin päätä myöten, on ihanaa!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Seuraava ihanuus on Cutrinin Arctic Berry Drops, kauniissa pullossa lymyävä kiiltoseerumi, joka vie kaikki talvipörröt piiloon ja kaunistaa hiuksen pinnan iloiseen hehkuun! Ei tee tahmeaksi tai liian ällökiiltäväksi.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Lopuksi muutama suihkaus Cutrin Choozin super strong -hiuskiinnettä ja kampaus on valmis! Lakka on juuri sopivan kuivaa eikä tee myöskään tahmeutta vahvasta kiinnityksestä huolimatta.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hiuskoru: Glitter.

** Nämä arvostelut perustuvat omiin kokemuksiini ja tietenkin tulokset ovat omassa hiuslaadussani testattu.**

*Yhteistyönä Cutrinin kanssa.*

JEE! Nyt on hiukset hyvin ja pian taas testaillaan muita tuotteita, saa laittaa myös toivepostauksia/kysymyksiä hiuksista, toteutan/vastaan mahdollisuuksien mukaan! 🙂

-sonjaaleksandras

FitFashion

FitFashion on Suomen suurin ja paras aktiivisen elämäntyylin blogiyhteisö. Bloggaajien elämänmakuisista tositarinoista löydät motivaatiota ja ideoita arkeesi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta