DETAILS: HÄÄLOOK

Juhlapäivä on täällä, veljeni hääpäivä. Kaikki on valmista ja kirkko odottaa vieraitaan. Juhlatalo on koristeltu ja valmiina päivän juhlia varten. Ihanaa, häät ovat aina upeita ja varsinkin kun hääpari on lähisukua. Nyt lähden laittamaan morsiamen sekä äitini meikkejä – wish me luck! Tässä hieman yksityiskohtia omasta tyylistäni, miltä häälook oikein näyttää?

P8190043

P8190044

Minun häälook koostuu pitkästä Nellyn burgundyn värisestä off-shoulder mekosta, timanttikoruista (Glitter – eli ei nyt ihan aitoja kuitenkaan), tietenkin omista vihki- ja kihlasormuksista, mustasta Ted Bakerin pikkulaukusta (lompakko) sekä mustista pikkukengistä.

Kaulakoruni myötäilee mekon kaula-aukon muotoa ja korvikset taas sopivat hyvin sormukseni muotoihin. Kenkiä ja laukkua etsin pitkään, mutta päädyin lainaamaan äitini mustia klassisia korkokenkiä ja Ted Bakerin kaunis lompakko toimii hyvin pikkulaukkuna ja kiiltävän pintansa ansiosta sopii hyvin kenkiin.

P8190058

P8190072

Meikissä keskityn huulipunaan, jonka värinä mekkoon sopiva Burgundy. Kävin laitattamassa ripsienpidennykset, joten silmämeikkiin ei tarvitse panostaa kovinkaan paljoa. Kynsiin sipaisen omasta morsianlookistani muistuttavaa kynsilakkaa, joka sopii hyvin väreihin.

Hiukset tulevat nutturalle lähelle niskaa, hieman kiharaisella pohjalla.

P8190051

Melko syksyisin värein jo mennään, mutta eikö elokuun puolivälissä olla jo syksyn puolella, vai mitä? Mitäs piditte tällaisesta tyylipostauksesta?

-sonjaaleksandras

sonjaaleksandras

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta