EI MIKÄÄN LIKAINEN BLONDI

Olen aina kammoksunut keltaisuutta hiuksissa. Toki luonnollinen lämpimän sävy on kiva, mutta jos ulkonäkö alkaa lähennellä kultaisen noutajan turkkia, on aika tarttua aseisiin. Tämä kammo on hankittu jo nuoruudessa, kun autuaan tietämättömänä tein värinpoiston ja luulin, että se poistaisi värin ja palauttaisi hiusten oman värin takaisin. No kuten arvaatte, lopputulos oli jotain oranssin ja keltaisen väliltä. Sen jälkeen seuraava herätys tuli ammattikorkeakoulun kemian tunneilla, kun tajusimme, että kaikki kosmetiikka on huonosta ja lopetin värjäämisen kokonaan. Noh, siitä on palauduttu maanpinnalle ja satunnainen, kerran vuodessa tapahtuva, raidoitus on ollut jees. Olisin varmasti käynyt useamminkin, mutta lähinnä rahallisista syistä värjääminen on jäänyt. Oma värini muistuttaa hiiren harmaata ja on mielestäni hieman tummunut viime vuosina. Tykkään kuitenkin olla blondi, joten piipahdinkin alkuvuodesta pitkästä aikaa kampaajalla.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tänä keväänä halusin hieman enemmän raitaa. Kävin kampaajalla (Sofii Hair & Makeup, Pori) ja pyysin reilusti vaaleampaa lopputulosta, kuitenkin luonnollisella lopputuloksella. Ensiksi järkytyin, sillä ylipäätään paljon blondempi lopputulos sai minut pelästymään peilikuvaani. Nyt kuitenkin nautin, kun saan laitettua hiukseni helpommin. Värjätty hius on karkeampi ja tottelee paremmin fööniä. Toki hiukset kuivuvat hieman hitaammin, mutta pesujakaan ei tarvitse tehdä enää yhtä usein. Hius ei rasvoitu yhtä nopeasti kuin luonnontilassa oleva. Olen nauttinut uudesta väristä, alkushokin jälkeen. Joskus on ihan mukava saada jotain isompaa muutosta. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vaaleamman lopputuloksen ylläpitämiseksi hopeashampoo/sinishampoo on ollut must. Keltaisuus voi tulla ajan mittaan ja vaikka tarkoituksena ei olekaan olla valkoinen tai lilaan taittava blondi, on hopeashampoon käyttö tarpeellista. Kampaajani ja moni ystäväni suositteli Fudgen Clean Blonde shampoota ja voin vain todeta yhtyväni heidän kommentteihinsa. Shampoo on todella tehokas, mutta ei kuitenkaan kuivata. Shampoo on jopa niin tehokas, että värjää herkästi käsien ihoa. Kysehän hopeashampoissa on värien taittamisesta, eli sininen taittaa keltaisuutta, jolloin lopputulos on puhtaampi vaalea. 

Huomasin todellisen eron kokeillessani tätä shampoota viime viikolla ekaa kertaa. Olin käyttänyt toisen merkin hopeashampoota, enkä ollut huomannut varsinaista tehoa. Kun ensimmäisen kerran pesin hiukseni Fudgella, sain töissä kommentin, että nyt on hyvän värinen tukka! Väri kirkastui jo ensimmäisellä kerralla entistäkin puhtaammaksi. (Ja hei tämä postaus ei ole mainos, vaan todella iloinen käyttökokemus.) Clean Blonde on vastaus kaikille keltaisuutta kammoksuville.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Iso suositus siis kaikille blondeille! 

-sonjaaleksandras

sonjaaleksandras

2 vastausta artikkeliin “EI MIKÄÄN LIKAINEN BLONDI”

  1. Voin niiin samaistua! Jostain tuntemattomasta syysta viime kevaana varjasin tukkani himassa itelleni uudella varisavylla.. joka sitten paatyi olemaan vanha tuttu, pissankeltainen 😀 seuraavana paivana oli viela tyotehtava joka vaati tv kameran edessa oloa, ja menin paikalliselle kampaajalle itkusilmassa kysymaan vapaata aikaa.. sita ei loytynyt, mutta tama hopea shampoo kyllakin – ja ihan huikeaa tavaraa!! oikeasti pelastus!! 😀

    tosi kauniin nakoiset hiukset sulla nyt 🙂

    • Kiitos ja kyllä nyt oon ihan tyytyväinen hiusten väriin! Kotona tehdyt värjäykset on varmaan aika usein isoja riskejä 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 1
Tykkää jutusta