EI TOIVOTTU PAASTO

Tuntuu, että moni paastoaa ja yrittää tehostaa painonpudotusta tai kehon puhdistusta jollain mehudieetillä. Paasto tai mehukuuri ei ole koskaan minua kiinnostanut millään tavalla. Minua huimaa herkästi, enkä todellakaan pystyisi pitämään verensokeriani tasapainossa mehujen avulla. Nyt kuitenkin, tuntemattoman taudin takia, olen ollut pakostakin mehukuurilla.

sonja_sali-7 Kun sairastun, näen kaiken harmaana. Treenaaminen stoppaa, tavalliset arkiasiat vaikeutuvat ja hommat kasaantuvat. Töistä poissaolo tuntuu todella inhottavalta. Lapsen hoitaminen olisi mahdotonta ilman kiitos ihanaa äitiäni.

Tällä hetkellä päässä ei liiku juuri mitään. Viimeisin ateria on syöty 2 päivää sitten lounaalla. Sen jälkeen ruokavalio on koostunut pienistä mehulaseista, satunnaisista suklaapaloista ja riisikakuista. Kuumeen ja vatsataudin aiheuttama paasto saa mielen synkäksi. Saan kuitenkin kiittää luojaa, etten ole pitkäaikaissairas tai joudu makaamaan sängyssä kuukausitolkulla. *kopkop* Harvoin kuumeesta kärsivälle nämä kuukauden välein sairastumiset alkavat kuitenkin jo riittää. Toivotaan siis terveempää kevättä. sonja_sali-8

Kuvat: Amanda Aho (kuvauspaikka Porihalli/Lady Line)

Nyt on siis turha tarjota minulle paastoa tai mehudieettiä. Vaikka en voi verrata tätä huolella tehtyyn paastoon, en haluaisi ikinä luopua säännöllisestä ruokailusta ja kunnon aterioista. Sormet ristissä toivon, että tänään saisin jotain pidettyä alhaalla. Niin ja se ruokapäiväkirja tältä viikolta saattaa jäädä melko hirvittäväksi.

Maanantaina kävimme Amandan kanssa kuvailemassa Porihallilla (Lady Linen puolella) ja niistä tunnelmista on ollut pitkä matka tähän. Mieli jo halajaisi takaisin treenien pariin, mutta nyt on levättävä. 

-sonjaaleksandras

sonjaaleksandras

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 2
Tykkää jutusta