F R E S H 2016: HERUKKAINEN NANAJÄDE

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tämä nanajäde on vienyt täysin sydämeni. Voisin syödä tätä joka ilta. Herukat tuovat nanajädeen ihanaa sitkeyttä ja koostumus on todella hyvä. Värikin on niin huumaava, että kuvaa katsellessa tulee jo ikävä eilistä iltapalahetkeä… Vitamiineja ei tästä annoksesta puutu, sillä herukat ovat todella rikkaita ravintoaineissa. Flunssakaudella herukoita kannattaa syödä paljon!

Mitä ravintoaineita herukat sisältävät?

C- ja E-vitamiineja
A-vitamiinin esiasteita, karotenoideja
kaliumia
flavonoideja
ravintokuitua
orgaanisia happoja

Lähde

HERUKKANANA

Halutessasi voit jättää herajauheen pois tehdäksesi annoksesta täysin maidottoman. Tällöin voit lisätä hieman makeutusta haluamallasi tavalla. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kuka katsoo tänään Bacheloria? Minut löytää ainakin tämän kimpussa teeveen edestä, poikakin toivottavasti nukkuu sikeästi jo yhdeksältä.

Nyt lähdemme viettämään kylmää ja sateista aamua uimahalliin, ihanaa tiistaita kaikille! 

-sonjaaleksandras

sonjaaleksandras

9 vastausta artikkeliin “F R E S H 2016: HERUKKAINEN NANAJÄDE”

 1. Moikka! Mä oon suunnitellut ostavani vaniljan makuista heraa, koska olen maidottoman ruokavalion kokenut muuten hyväksi, mutta kaipaan kyllä ravintooni vähän lisäproteiinia. Ootko ollut tyytyväinen tuohon Foodinin vaniljaheraan tai onko sulla suositella muita hyviä heroja? Mistä edes tietää, että mikä on ”hyvä” ja mikä ei, kun miettii noita maustettuja heroja? 🙂 Kiitos paljon jo etukäteen vastauksesta!

  • Moi!
   Olen aina arvostanut lyhyen sisällysluettelon tuotteita, niin kosmetiikassa kuin ruoassa. Foodinin herajauhe on yksinkertaisesti heraa, vaniljauutetta sekä makeutuksena käytetty stevioliglykosideja eli steviaa (olen kokenut stevian pienemmäksi pahaksi kuin aspartaami, asesulfaami K, sukraloosi, ja varsinkin syklamaatti ja sakariini ovat minulle ”kiellettyjen listalla”). Näiden makeutettujen tuotteiden terveellisyydestä ollaan montaa mieltä, mutta muuten tämä heraproteiini on lisäaineeton. Pidän tämän Foodinin heran mausta ja varsinkin vaniljanmakuisesta. Olen itse päätynyt Foodinin heraan sillä valmistaja ja tuotemerkki on luotettava suomalainen ja heillä tarjolla puhtaita ja laadukkaista raaka-aineista olevia tuotteita. Olen myös kokenut monesti muista herajauheista vatsanväänteitä ja Foodinin herasta ei ole tullut mitään. Tuote on myös laktoositon. Toivottavasti auttoi tämä vastaus! Kuitenkin loppupeleissä kaikki tuotteet on testattava omalle keholle sopiviksi.

  • Voi, kiitos paljon vastauksesta! Todellakin auttoi tämä vastaus. 🙂

  • Mulla on myös yksi herasuositus, josta pidän enemmän kuin Foodinin herasta (vaikka sekin on ihan kelpo tuote). SELF omnutritionilla on olemassa stevialla makeutettu vaniljaheraisolaatti, jota voin lämpimästi suositella kaikille hyvää heraa etsiville. Hinta on erittäin asiallinen siihen nähden, että kyseessä on kuitenkin isolaatti ja oman herkän vatsani takia se on kyllä paras valinta Suomen markkinoilla olevista heravalmisteista Superlemonin Ion92:sen lisäksi. PPS-shop ja Aminopörssi myyvät ainakin SELFin steviaheraa. Kannattaa kokeilla 🙂

 2. Tää oli aivan tajuttoman herkullista. Korvasin punaviinimarjat puolukalla, mantelimaidon kauramaidolla ja vaniljaheran tilalta laiton vaniljapäärynäheraa. Tästä tuli kyllä omakin lempi iltaherkku. Kiitos ohjeesta.

  • Kiva, että pidit! Se on niiiiin ihanaa! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta