F R E S H 2016: HIUKSET KUNTOON!

Yksi isoin asia kohti freesimpää oloa ovat hiukset. Hyvin värjätyt tai leikatut hiukset voivat tuoda väriä kasvoille, korostaa silmiä ja kohentaa asukokonaisuutta. Itse pidän luonnollisesti värjätyistä hiuksista. Minusta jokaiselle sopii omaa hiusväriä lähellä olevat sävyt parhaiten – tämä on makuasia. Itselläni on melko kylmä noin 7 tummuinen sävy omasta takaa. Kokonaisuutena se voisi olla hyvinkin lattea, joten olen useamman vuoden jo laittanut kirkastavaa raitaa hiuksiini. Olen joskus aikaa sitten kokeillut myös kokopään värjäystä tummempaan, mutta se ei ollut minua ollenkaan. Blondina pysytään luultavasti aina.

Nyt oli kulunut jo 8 kuukautta viimeisestä kampaajakäynnistä ja todella siis aika uudistaa hiuksia. Olen ollut todella pitkään värjäämättä hiuksiani ja kasvattanut omaa väriä, välillä hieman raidoilla sitä piristäen. Nyt halusin kuitenkin enemmän muutosta ja ryhtiä velttoon hiukseeni. Pituuttakin sai ottaa kymmenisen senttiä. Marssin ystäväni Jenni Nurmen luokse Salon Ameliehen ja hän loihti hiuksiini uutta elämää Olaplex värjäyksellä ja lopputulos on todella hyvä. Tummempi tyvi ja raikastettu latva toi taas eloa hiuksiin ja hiustenlaittokin sujuu helpommin nyt.

Kampaajalla käynti on aina rahasyöppö ja näin äitiyslomalaisena siihen ei usein ole varaa, mutta tällä mennään taas pitkään :D.

image1-7 OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ihanaa lauantaita kaikille! <3

-sonjaaleksandras

FitFashion

FitFashion on Suomen suurin ja paras aktiivisen elämäntyylin blogiyhteisö. Bloggaajien elämänmakuisista tositarinoista löydät motivaatiota ja ideoita arkeesi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta