F R E S H 2016: HYVINVOINTIA JA AURINKOA

gallery_spain-lanzarote__0241973

Elämässä pienet asiat tekevät onnelliseksi. Tai ainakin pitäisi muistaa elää hetkessä ja nauttia vaikka siitä 10 minuutin hiljaisuudesta, sateen ropinasta, lapsen hymystä rankan päivän keskellä, halauksista, ulkona liikkumisesta, hyvästä ruuasta. Joskus kuitenkin kaipaa jonnekin muualle kuin kotiin ja ankean talven keskellä hieman aurinkoa ja rentoutumista muussa ympäristössä.

Matkailu on ollut minulle aina lähellä sydäntä. Olen päässyt pienestä asti perheeni mukana tutustumaan lukuisiin maihin ja kulttuureihin. Eksoottisimpia matkoja ovat olleet vuosi Chilessä, sieltä luokkaretket Patagoniaan ja jopa Brasiliaan saakka. Kuitenkin lähempänäkin löytyy mitä upeimpia kohteita ja näin pienen lapsen kanssa matka jonnekin hieman ”tutumpaan” on ehkä helpompaa. 6,5 tunnin lento saattaa jo olla hieman haasteellinen, mutta sillä pääsee lämpimään näin alkukeväästä.

gallery_spain-lanzarote-playa-blanca__0241920 gallery_spain-lanzarote-puerto-del-carmen__0228195_1412050205 gallery_spain-lanzarote-puerto-del-carmen__0241930

Maaliskuun alussa nokkamme osoittaa kohti Lanzarotea. Paikka, jossa perheeni on ollut 90-luvun taitteessa viimeksi, jonne en pienenä lapsena päässyt mukaan. (Hieman katkerana siis, vaikken siitä muistaisikaan mitään :D). Lähdemme 7 hengen perheporukassa ja varasimme villa-huoneiston, jossa saamme itse kokkailla ja rentoutua rauhassa yhdessä koko porukan kanssa. Lapsen kanssa on helppoa kun saa itse valmistaa safkat eikä tarvitse miettiä joka ilta ravintolaa, jonne lähteä väsyneen lapsen kanssa. Minä ja isäni olemme kovia ruuanlaittajia, joten odotamme kieli poskella Lanzaroten ruokakauppojen tarjontaa. 

Rannat, aurinko, meri ja lämpö houkuttelevat jo hyppäämään kuvien kautta matkaan, mutta vielä olisi muutama viikko jäljellä. 

gallery_spain-lanzarote-puerto-del-carmen_food-drinks-objects-details_0259594_1412050205

Puredieettikin loppuu sopivasti lähtöviikolla, joten saa hyvällä omalla tunnolla nauttia täysin rinnoin ruokatarjonnasta.

Vielä on joitain asioita, joita jännitän lähinnä Kirpun takia. Kuinka hän nukkuu matkalla? Kuinka saamme hänet pidettyä pois uima-altaasta? Pysyykö hän terveenä ennen matkaa? Rentoudummeko ollenkaan vai vieko taaperonalku meiltä voimia vielä enemmän matkalla? Noh. Tunnetusti osaan stressata turhasta – olkoon nämä turhia mietteitä.

gallery_spain-lanzarote-puerto-del-carmen_city-canary-islands-restaurants-bars_0141897_1412050205

KUVAT LAINATTU: Finnmatkat

Lukijoilta Lanzarote vinkkejä? Autenttisia ravintoloita, rauhaisia rantoja, kivoja kohteita Lanzaroten sisällä autoilevalle?

-sonjaaleksandras

FitFashion

FitFashion on Suomen suurin ja paras aktiivisen elämäntyylin blogiyhteisö. Bloggaajien elämänmakuisista tositarinoista löydät motivaatiota ja ideoita arkeesi.

Yksi vastaus artikkeliin “F R E S H 2016: HYVINVOINTIA JA AURINKOA”

  1. Lanzarotella on paljonkin kivaa nähtävää, esim. Jardín de Cactus, Jameos del Aqua -luolan albiinoravut, El Golfon vihreä laguuni (jossa hiekan seasta voi löytää puolijalokiviä, tai ainakin vielä 90-luvulla löytyi). Urheilullisena voi vaikka haikkailla Montaña Roja -tulivuorelle Playa Blancasta, ylhäältä on hienot näkymät. Kaikkiin paikkoihin ei taida rattaiden kanssa kuitenkaan kovin helpolla päästä, mutta jos juniori viihtyy reppuselässä, niin ei pitäisi olla ongelmaa 🙂 Mukavaa reissua!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta