F R E S H 2016: MANSIKKAINEN NANAJÄDE

Kevät on jo pitkällä ja F R E S H -olo on aika hyvällä mallillaan. Pieniä asioita on arjessa muutettu, jotta olo kehossa, ulkokuoressa ja mielessä parantuisi ja fressi fiilis pysyisi koko vuoden. Nyt tosin tämä viikko on mennyt aivan penkin alle. Selkä kipuilee ja sokerikoukku on jälleen napannut kiinni. Juhlien jälkeinen keittiö on kamala, sillä herkut pursuavat kaapeista. Varsinkin suklaalevyjä on tuhottu pikkuhiljaa ja salakavalasti.

Otin taas kehiin ihanaakin ihanamman nanajäden, jotta tästä sokerikoukusta päästäisiin eroon lempein keinoin. Tällä kertaa teki mieli mansikkaista versiota ja tämä osoittautui superihanaksi salin jälkeiseksi jälkkäriksi. Lisäsin joukkoon hieman herajauhetta proteiininlähteeksi.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

nanajäde

HUOM! Nanajädeä tehdessä muista ajaa banaaniseosta blenderissä niin kauan kunnes koostumus muuttuu rakeisesta tasaisen jäätelömäiseksi, tämä vaatii muutaman minuutin surruttelua! 🙂

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jäden koristeluun sopivat kuivatut mulperinmarjat, jotka ovat ihania jäätyessään rouskuteltaviksi herkkupaloiksi!

Tätä välipalaa voi tarjota myös pikkuiselle, jättämällä pois herajauheen! 🙂

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Pieni morkkis hiipi selkää pitkin viikon herkuttelun jälkeen, mutta onneksi aina on mahdollisuus korjata tilanne! Sokeri- ja rasvaherkut ovat ihan fine aina välillä, mutta itse tiedän ottavani vararavintoa liiankin herkästi, jos herkuttelu jää päälle. Eihän ne sokeriherkut maistu edes hyvältä, jos niitä saa päivittäin! 😉

Hyvästä ruuasta ei kannata luopua, vaan kehitellä parempia vaihtoehtoja arkeen. 

Lisää arjen pelastusherkkuja tulossa! 😉

sonjaaleksandras

sonjaaleksandras

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta