F R E S H 2016: ”NÄYTÄT KAUNIILTA ILMAN MEIKKIÄ”

Luonnonkauneutta vai kevyen meikin salaisuus?

Minulle on joskus joku tokaissut, että oletpa luonnonkaunis. Mitä se ikinä tarkoittaakin kenenkin mielestä, mutta kyllä meikkiä löytyi mun kasvoilta sillä hetkellä. Olen ehkä jo harjaantunut luonnollisen meikin teossa ja joskus bilemeikkiin sonnustautuneena tuntuu olo liiankin tällätyltä. Huulipunia tykkään käyttää, mutta enemmän ehä huulirasva + kiilto -komboa.

Tärkeintä luonnollisessa meikissä on: 

<3 Pohjustus, varsinkin talvella kun iho saattaa olla epätasainen/kuiva.

<3 Ohut, mutta tasoittava meikkivoide.

<3 Siistin ja huolitellun ilmeen luovat, laitetut kulmakarvat sekä ripset.

<3 Värien/epäpuhtauksien tasoittaminen peitevoiteella, kevyellä otteella.

<3 Kevyt väri kasvoille poskipunalla tai/ja bronzerilla.

<3 Puhtaat ja laadukkaat siveltimet. Muista huoltaa siveltimiä säännöllisesti, ne kestävät vuosia hyvin hoidettuna.

<3 Hyvät tuotteet ja huolellinen sekä kevyt ote tekee meikistä raikkaan ja kevyen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  1. Pohjustusvoide kauttaaltaan kasvoille, Lumene Beauty Base Moisturizing & Illuminating Primer. Valitse tuote omille kasvoille sopivaksi. Kuivalle iholle kosteuttavaa ja rasvoittuvalle/epäpuhtaalle mattaisempaa tuotetta.
  2. Kevyt meikkivoide sormin tai siveltimellä, varo liian vaaleita tai tummia sävyjä (tekee tunkkaisen lopputuloksen). Kokeile sävyä aina kasvojen iholle, ei käteen. Ohut meikkivoide antaa paremmin värieroja periksi eikä tee liian meikatun näköistä. Fluidimaiset ja ohuet tuotteet levittyvät helposti iholle eivätkä ”tunnu” iholla. Itse pidän kovasti Shiseidon Sheer and Perfect -meikkivoiteesta, levittyy superhelposti, on todella riittoisaa ja ohutta.
  3. Kulmapaletit ovat loistava tapa tehdä luonnolliset kulmat. Paletin kaikkia sävyjä käyttämällä saat kulmista luonnolliset ja vältät tasapaksut ja yksiväriset kulmakarvat. Viistokärkisellä siveltimellä saat tarkan lopputuloksen, harjaamalla väriä kevyesti karvojen suuntaan. Käytin meikissä Shiseidon kulmapalettia.
  4. Peitevoidetta voi lisätä ”epäkohtiin” ja ohuempaa peitevoidetta hieman valoakin kaipaavissa kohdissa, itse käytän silmänympäryksillä, kevyesti poskipäillä, kulmien alla, nenänpielissä sekä leualla. Sävyt kannattaa tarkistaa myös tuotetta ostaessa, sillä jokaisen iholla toimivat eri tuotteet. Käytin Lancôme Eye Corrector Pro -palettia, joka on tarkoitettu tummien silmänympäryksien häivytykseen. Paletin keltaisempaa sävyä käytän punaisuuden häivyttämiseen muualla kasvoilla.
  5. Seuraavaksi lisätään ripsiväriä, käytin Lancômen Grandiôse -mascaraa, joka erottelee, pidentää ja tuo massaa sopivasti. Väri on helppo levittää ja sitä saa lisättyä helposti pehmeän massan ansiosta.
  6. Poskipuna on minulle äärettömän tärkeä meikkituote ja käytän sitä lähes joka päivä. Raikkaan sävyiset värit tuovat heleyttä ja luonnollisuutta iholle kevyesti laitettuna, tässä kohtaa puhdas sivellin on tärkeä. Käytän Make Up Storen Pink Reef -sävyistä poskipunaa. Joskus sipaisen kevyesti myös bronzeria, tässä Kicksin bronzer.
  7. Tykkään nudepunista ja käytän joskus myös kevyttä rajausta sen kanssa, jotta puna pysyisi kauemmin. Tässä meikissä Make Up Storen Passion -rajaus sekä Baby Sheer -sävyinen huulipuna.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Millaiseen meikkiin kaipaisit vinkkejä?

-sonjaaleksandras

 

FitFashion

FitFashion on Suomen suurin ja paras aktiivisen elämäntyylin blogiyhteisö. Bloggaajien elämänmakuisista tositarinoista löydät motivaatiota ja ideoita arkeesi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta