F R E S H 2016: PURETREENIN LOPPU HÄÄMÖTTÄÄ

Ensimmäiset viikot Puretreenin kanssa uhkuin energiaa ja tsemppiä. Muutama uneton yö ja makean himo yllätti viemällä minut suoraan pakastimessa häämöttäneen jäätelön luo. Olin joo päättänyt antaa itselleni luvan herkutella joinain viikonloppuina ilman suurempia syyllisyydentuntoja, mutta nyt se lipsuminen sitten muistetaan jo pahalla. Lipsumisia tapahtui myös viikolla ja siksi aloinkin miettimään, miksi en pysy enää ruodussa? Aiemmin, ennen vauvan tuloa, noudattamani ruokavaliot pystyin pitämään ilman ongelmia, mutta nyt – imetys, se herkuttelun lupapassi. Kuluttava imetys sai minut hamuamaan lisää energiaa ja lisää hiilareita. Lisäsin jo jonkin verran hiilaria ruokavalioon painon tippuessa, mutta ilmeisesti se ei vienyt herkkuhampaan haluja pois. Noh, mitään peruuttamatonta ei ole tapahtunut ja edelleen olen innoissani tästä ruokavaliosta.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Puretreenissä painotettiin, että parhaat tulokset saa tietenkin ohjeita 100% noudattamalla. Olen noudattanut niitä ehkä 80% ja silti tuntuu, että tuloksia on tullut. Toisaalta haluan tästä loppuelämän ohjelman, joten luultavasti 80% noudattamalla on helpompi myös jatkaa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Olen puretreenin aikana….

  • oppinut tekemään paljon uusia ruokia maidottomuuden ja gluteenittomuuden vuoksi
  • kokeillut erilaisia superfoodeja, kuten chiaa ja raakakaakaota
  • käyttänyt monipuolisesti riisiä, kvinoaa, riisinuudeleita, perunaa, bataattia
  • syönyt erilaisia aamupaloja
  • kokeillut monia erilaisia smoothieita ja proteiinijäätelöitä
  • syönyt tiheästi ja kohtuudella
  • oppinut treenaamaan vielä tehokkaammin
  • päässyt vatsavaivoista eroon
  • rakastunut Foodinin raakakaakaoon ja heraproteiiniin <3

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vielä olisi reilu viikko jäljellä ja saattaa olla, että lähden mukaan vielä 4 viikon jatko-Puretreeniin mukaan. Lanzaroten matkamme alkaa ensiviikon lopulla, joten siellä aion ottaa rennosti ruokailujen ja treenien osalta. Matkalta palattuani koitan palata taas takaisin normaaliin ruoka- ja treeniarkeen.

Ihanaa keskiviikkoaamua kaikille <3

sonjaaleksandras

FitFashion

FitFashion on Suomen suurin ja paras aktiivisen elämäntyylin blogiyhteisö. Bloggaajien elämänmakuisista tositarinoista löydät motivaatiota ja ideoita arkeesi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta