F R E S H 2016: RAIKASTAVA MEIKKI!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAsilmämeikkiOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tämä meikki on kivan raikastava sameille talvikasvoille. Monet karttavat pinkkiä/vaaleanpunaista poskipunissa ja huulimeikissä turhaan. Rajun näköinen väri purkissa voi kevyesti laitettuna tehdä ihmeitä kasvoilla.

Kevyesti toteutettu pinkki meikki freesaa upeasti kasvoja. Idea on siinä, että väriä käytetään kevyesti ja luonnollisesti. Usein tällaiset sävyt näkyvät vain kevään meikeissä, mutta mielestäni ne sopivat hyvin myös talvi-iholle sameutta piristämään. Pehmeä ruskea rajaus tuo silmiä esille ja tekee ilmeestä skarpimman.

  1. Tee normaali meikkipohja. Ota vaikka mallia tästä pohjasta.
  2. Laita poskille raikkaan vaaleanpunaista punaa, korkeimmalle kohdalle poskesta. Käytin Make Up Storen, Fresh Rose -sävyä.
  3. Siisti ja väritä kulmia omaan tapaasi.
  4. Levitä kevyesti puhtaan pinkkiä huulipunaa, sen päälle ohuelti huulikiiltoa. Käytin Maybellinen Color Sensational, 900 Pink Pop -sävyä & Lumenen Creme Lip Gloss, 6 Kukkia -sävyä.
  5. Tee silmiin rajaus tummanruskealla mattaisella kajalilla. Käytin Make Up Storen, Dark Chocolate Matt -sävyä.
  6. Laita ripsiväriä. Käytin L’Oréal Paris Volume Million Lashes Feline Black -ripsaria.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Valmis!

-sonjaaleksandras

PSST! Huomenna Puretreenin ensimmäisen viikon kuulumisia! 🙂

 

FitFashion

FitFashion on Suomen suurin ja paras aktiivisen elämäntyylin blogiyhteisö. Bloggaajien elämänmakuisista tositarinoista löydät motivaatiota ja ideoita arkeesi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta