F R E S H 2016: YLIYÖN KERROSPUURO

Lanzarotelta palattu viime yönä ja reissuväsymystä on selkeästi ilmassa. Postauksia tulossa matkalta mahdollisimman pian kunhan saan latailtua kuvia koneelle. Voin kuitenkin kertoa, että matka meni hienosti ja Kirpun korvatulehdus ei haitannut reissussa. Lennotkin menivät täydellisen hienosti.

Tähän hetkeen täydellinen helppo aamiainen tai välipala <3

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mahtava aamupala! En voi enempää kehua tuorepuuroja, sillä edeltävänä iltana valmistettu puuro maustuu yliyön jääkaapissa ja aamulla saa lusikoida valmiin herkun nopeasti kurnivaan mahaan! Minulla ainakin tuppaa olemaan kova nälkä jo heti kuudelta aamulla, joten silmät ristissä on helpompi ottaa jääkaapista valmis aamupala kuin alkaa säätää blenderien tai kattiloiden kanssa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Yliyön punaviinimarjakerrospuuro 

Laita blenderiin 1 rkl Chian siemeniä, kourallinen punaviinimarjoja (pakastimesta suoraan), desi kaurahiutaleita ja ripaus vaniljaa. Kaada reilu desi tai kaksi kaura- tai mantelimaitoa sekaan kunnes seos on paksuhkoa, mutta melkein juoksevaa. 

Laita lasin pohjalle marjoja mielesi mukaan.

Laita toiseen lasiin tekeytymään chia-kaurahiutale-maito -seos, chiaa 1 rkl, kaurahiutaleita noin 1 dl, maitoa 1-1,5dl. Halutessasi ripaus vaniljaa.

Kaada marjainen seos lasiin, anna tekeytyä jääkaapissa hetki. Kaada vaalea chia-kauraseos sen päälle. Lisää aamulla esimerkiksi tuoreita mansikoita päälle.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

-sonjaaleksandras

 

sonjaaleksandras

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta