HAJUTON RENTOILUTUKKA

***Yhteistyöpostaus***

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

EDIT. Käytin aiemmin sanaa Tuoksuton viikko, kyseessä siis Allergiaviikko! 

Tänään starttasi Allergia viikko ja tuttuun tapaan sipaistu tuoksutonta dödöä, kasvoille tuoksutonta voidetta ja meikattu tuoksuttomalla meikillä. Hiukset sen sijaan saivat pitkästä aikaa tuoksutonta käsittelyä makeiden lakkojen ja kuivashampoiden sijaan. Mutta ah, kuinka freesi olo kun heti aamulla ei leijaile pistävän makeat tuoksut vaan ilma on melkoisen raikas. Ei siis hajun hajua – paitsi tietysti taaperon aiheuttamat aamukaasut. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tässä mun vinkit hajuttomaan, mutta ei mauttomaan rentoilutukkaan, joka valmistuu tuossa tuokiossa! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Aloitin föönaamalla hiukset pohjalla Cutrinin Sensitive linjan Multispraylla, antoi kivasti tukea, mutta ei ollenkaan tahmeutta. Sopii myös kuiville hiuksille ennen muotoilua.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kuiviin hiuksiin suihkautin Sensitive -linjan uutuutta, mielettömän ihanaa kuivashampoota, tyviosiin. Antaa tukea ja nostetta tyveen tehden hiuksesta ei niin ”liukkaan”. Tuote on aivan ihana, sillä se tuntuu hieman viileän raikkaalta eikä tee valkoista pommia tyveen vaan annostelee hillitysti ja sopivasti tuotetta. Pienellä ”tyvipemotuksella” tuote on levinnyt ja antaa kivan ryhdin.

sensitivetukka

Tein lainekiharat pikatyylillä kääntäen hiusta raudan välissä siksak-tyyliin, pehmeästi tehden lainemaisen muodon hiukseen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Viimeistelin Sensitiven Finish It -hiuskiinteellä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tällä tyylillä saan rennon, mutta ei niin päätämyötämenevän kampauksen hiuksiini.

Cutrin Sensitiven tuotteet tuntuivat sopivan voimakkailta pidoltaan, varsinkin pitkään hiukseen ja tuoksu ei ollut huono tuoksuttomuudesta huolimatta (monet tuoksuttomat saattavat tuoksua joskus ns. pahemmalta kuin tuoksulla varustetut). Plussaa tietysti Cutrinille aina kotimaisuudesta!

Tästä edelliseen postaukseen, jossa kerron Allergiaviikosta. Allergiaviikolla ei siis ole kysymys vain tuoksuttomuudesta, mutta Cutrinin Sensitive -linja sopii herkemmillekin sillä niistä on poistettu suurimmat allergeenit ;). On muuten ensimmäinen kampaamosarja, jolle on myönnetty Allergia- ja astmaliiton tunnus.

Onko muita mukana herkistelemässä tällä viikolla?

-sonjaaleksandras

 

sonjaaleksandras

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta