HAPPY SUNDAY!

Sunnuntai.

Se päivistä, jolloin voi harmittaa viikonlopun päättyminen. Se, jolloin alkaa pohtia seuraavaa viikkoa. Se, jolloin voi ahdistaa työt, arki ja velvollisuudet. Se, jolloin joutuu töihin ja viikonloppua ei ollut alkuunkaan. Se, jolloin podetaan krapulaa syömisistä tai juomisista. Se, jolloin katsotaan liikaa telkkaria. Se, jolloin maailma on vähän masentavampi…

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vai päivä jolloin voi…

…ottaa rennosti!

…syödä hyvää ruokaa!

…käydä brunssilla!

…ulkoilla!

…treenata ilman kiirettä!

…nauttia perheen kesken!

…nähdä ystäviä!

…suunnitella ja ideoida seuraavaa viikkoa!

…olla kiitollinen!

…fiilistellä mennyttä viikkoa!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Voi kun muistaisi aina keskittyä hetkeen, olla stressaamatta. Voisi nauttia perheen yhteisestä vapaapäivästä, nähdä ystäviä ja tehdä juttuja, jotka tekevät iloiseksi. Olen huomannut, että pienen lapsen tullessa elämään, on sunnuntaista alkanut nauttia uudella tavalla. Tietenkin plussana se, että hoitovapaalla ei käydä sunnuntaisin töissä. 

Enää ei voi hautauta masentelemaan peiton alle katsellen Netflixiä pelottavan pitkään. Enää ei voi nukkua liian pitkään, jolloin olo on nuutunut koko päivän. Joskus luulin näiden asioiden parantavan ”oloja”, mutta kun siihen ei ole ollut mahdollisuutta, on sunnuntaista muodostunut ihan erilainen päivä. Päivä, jolloin pääsee nauttimaan asioista, joista oikeasti tulee hyvä olo. Muistoja ei kerry telkkarin katselusta vaan perheen ja ystävien näkemisestä, ulkoilusta, treenin tuottamasta hyvästä olosta.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tänään meidän perheessä pelataan salibandya, käydään salilla, ulkoillaan, syödään pizzaa, käydään ristiäisten rääppiäisissä, leikitään Kirpun kanssa ja nähdään ystäviä.

Mitä te tykkäätte tehdä sunnuntaisin? Mikä tekee teidät onnelliseksi?

sonjaaleksandras

PS! Minut löytää Snapchatistä nimellä sonjaaleksandras ja Instasta samalla nimellä! Snappiä käytän vielä harvemmin, mutta sinne jatkossa enemmän arkisia temmellyksiä 😉

sonjaaleksandras

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta