HELMIKUUN SUOSIKKEJA!

Nyt on aika taas pienen kosmetiikkakatsauksen! Ajattelin kerätä teille muutamia suosikkeja joka kuukausi ja käsittelyyn voi tulla ihonhoidon, meikkien, kynsi- tai hiustuotteiden joukosta ihanuuksia.  Kyseessä siis tuotteita, jotka ovat ihastuttaneet uutuudellaan tai päässeet poikkeuksellisen useasti käyttööni. Tässä siis helmikuun suosikkeja!

NYX Soft Matte Lip Cream

Tämä ihanuus sai minut vakuuttumaan ensilevityksellä. Kovasti suitsutettu tuote oli tunnettu blogeista ja kaupan hyllyltä, mutta ostoskoriini se pääsi vasta hiljattain. Päädyin tuttuun Abu Dhabi sävyyn, enkä kyllä päässyt pettymään. Väri levittyy täyteläisesti, mutta silti ohuelti huulelle. En tykkää lisäillä huulituotteita kovin usein, joten siksikin tämä mattainen tuote toimii täydellisesti. Väri pysyy ja näyttää kauniilta huulella pitkään. Olen kuitenkin kuullut, että jotkut tummat tai räikeämmät sävyt eivät välttämättä toimi yhtä hyvin, kuin nudet. Tämä tuote tulee esiintymään varmasti muissakin nuden sävyissä meikkipussissani kevään ja kesän aikana.

Anastasia Lip Gloss

Anastasian huulikiilto on ollut esittelyssä täällä aiemminkin, mutta se on pysynyt vakkarituotteena jo pidempään. Tämä huulikiilto ei ole liian tahmea, antaa runsaasti pigmenttiä ja tuntuu ihanalta huulella. Sävy Dainty on hieman persikkaisen vaaleanpunainen ja tuo kivasti myös pientä volumea huulelle. Vaikka tuote ei ole ”volume”, se täyttää kivasti huulen epätasaisuuden ja tekee pulleamman näköiseksi huulen. Ihana!

Mavala kynsilakka

Mavalan tuotteet ovat vanhoja tuttuja ja täytyy sanoa, että suurin tämän merkin sävyistä antaa runsaasti pigmenttiä ja levittyvyys on hyvä. Plussaa pienestä purtilosta, pieni miinus pienestä siveltimestä. Väri kuitenkin levittyy aika kivasti ja jo yhdellä kerroksella saa kivan peittävyyden. Toki yhdellä kerroksella ei montaa päivää juhlita. Sävy Budapest sai minut ihastumaan. Tämä rusehtava nude on nyt ihastuttanut monen muunkin ja täytyy sanoa, että omaan tyyliini sopii täydellisesti!

Lumene Invisible Illumination – Instant Illuminizer

Tämä tuote jatkaa ihastuttamistaan. Meikin heleyttäjä, kasvojen piristäjä ja kevään valo. Tuote luo täydellisen kevyen, ohuen ja kosteuttavan hehkun iholle. Käytän tätä normaalisti poskipäille, kulmaluulle, nenän päälle sekä amorinkaarelle. Olen myös tipauttanut joskus pienen tipan meikkivoiteen sekaan tuomaan heleyttä. Tämä tuote kuuluu lähes jokapäiväiseen meikkiini! Sävynä luonnollinen Rosy Dawn.

Tällaisia suosikkeja tälle kuulle, aika rusehtavissa meiningeissä mentiin. Ensi kuussa taas uusia tuotteita!

-sonjaaleksandras

 

Edellinen juttuni: KUN HUOLIA ON LIIKAA

sonjaaleksandras

Yksi vastaus artikkeliin “HELMIKUUN SUOSIKKEJA!”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta