@HOME: KURKISTUS KIRPUN HUONEESEEN

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nyt kurkistetaan Kirpun uudistuneeseen huoneeseen. Hänen sänkynsä siirtyi nyt kokeilun vuoksi hänen omaan huoneeseen. Jospa uni maittaisi pidempään omassa rauhassa. Tästä kokeilusta kerron lisää myöhemmin.

Pääväreinä huoneessa ovat siis vaalea minttu, musta, valkoinen. Siirsin huonekaluja hieman, jotta sänky olisi lähempänä ovea ja kauempana ikkunasta. Aluksi Kirpun sänky oli huoneessamme lähellä ikkunaa ja se aiheutti pientä nuhaisuutta ja sängyn siirto auttoi siihen.

Kirjoitin tästä huoneesta ensimmäisen postauksen silloin, kun Kirppu nukkui vielä vieressäni ja hänen oma huoneensa oli melko käyttämätön. Pinnasänky ammotti tyhjyyttään ja silloin ajatus siitä, että hän todella nukkuisi siellä, oli kaukainen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nyt huone alkaa vihdoin muistuttamaan oikeata lasten huonetta. Haikeus iskee välillä, pieni käärö vierestäni on siirtynyt omaan huoneeseensa ja arki vauvan kanssa on muuttunut täysin erilaiseksi.

-sonjaaleksandras

FitFashion

FitFashion on Suomen suurin ja paras aktiivisen elämäntyylin blogiyhteisö. Bloggaajien elämänmakuisista tositarinoista löydät motivaatiota ja ideoita arkeesi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta