@HOME: Puhdas keittiö – parempi fiilis

Aamu. Kävelen keittiöön. Roskiksesta leijuu paha haju, smoothien jämät ovat jääneet blenderiin, kattilassa puuron rannut. Kahvinkeittimessä vanhat purut ja pannussa kupillinen eilistä kahvia. Murusia, juomapullo ja likaisia laseja pöydällä. Ough. Tekisi mieli painua takaisin sänkyyn ja vetää peitto pään yli.

Tämä skenaario ei toistu meillä usein, sillä olen jo monen vuoden ajan siivonnut keittiön aina ennen nukkumaan menoa. Tämä rituaali on minulle tärkeä ja siten jokainen aamu alkaa paljon pirteämmin ja iloisemmin. Puhdas keittiö ja varsinkin puhdas kahvinkeitin saa aamupalanlaiton sujumaan mielekkäämmin. Mieheni sen sijaan ei aina ymmärrä miksi yhdeltätoista illalla pitää jynssätä lavuaaria ja liettä loistavan puhtaiksi.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Maison Bellen tuotteet sopivat hyvin lapsiperheelle, sillä ne ovat luonnonmukaisempia puhdistustuotteita. Ympäristöystävälliset ja ihoystävälliset tuotteet tuoksuvatkin hyvältä, eivätkä jätä kovan puhdistusaineen hajua keittiöön. Puhdistussuihkeessa greipin ja bergamotin tuoksua, tiskiaineessa omenaa ja timjamia.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tykkään muutenkin pitää kotia todella siistinä, joten minua hieman jo alkaa huolestuttaa pojan tuleva liikkuminen sekä itsenäinen ruokailu. Toivon, että totun sotkuun ja hyväksyn sen, sillä muuta vaihtoehtoa ei ole. Keittiön iltasiivouksesta en kyllä luovu.

Minkälaisia iltarutiineja teiltä löytyy siivouksen suhteen? Vai olenko ainoa lajissaan?

-sonjaaleksandras

ps. @HOME postauksia tulossa lisää! Kotipostaukset tämän otsikon alla 🙂

FitFashion

FitFashion on Suomen suurin ja paras aktiivisen elämäntyylin blogiyhteisö. Bloggaajien elämänmakuisista tositarinoista löydät motivaatiota ja ideoita arkeesi.

Yksi vastaus artikkeliin “@HOME: Puhdas keittiö – parempi fiilis”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta