HUHTIKUUN SUOSIKKEJA

Valoisaa perjantaita! Huhtikuu on pelattu ja nyt olisi aika taas tarkastella viime kuun suosikkituotteita! Tällä kertaa varsinaisia uutuuksia tuli vähemmän testailtua, mutta tämä nelikko tuli joka viikkoiseen käyttöön ihan pysyäkseen. Mukana shampoota, suihkusaippuaa, itseruskettavaa ja huulituotetta.  Pidemmittä puheitta mennään huhtikuun suosikkeihin…

Sophie La Girafe Baby Hair & Body Wash*

Tämä lastentuote on loistava myös aikuisten käyttöön. Ihanan pehmeä suihkutuote sopii myös kevyeen hiustenpesuun. Toki ei riitä pesemään muotoilutuotteita hiuksista. 99,4% tuotteen raaka-aineista ovat luonnollisia. Plussaa tietenkin äärettömän suloisesta pullosta. Tuote ei kuivata ihoa ja tuoksuu miedolle, mutta ihanan pehmoiselle. Pojalle emme käytä kuin harvoin suihkutuotteita atooppisen ihon vuoksi, mutta tämä on ollut satunnaisessa käytössä – sopii siis loistavasti taaperollekin!

Cutrin Bio+ Balance Shampoo Dryness Relief 1

Ah se inhottava kevätkutina hiuspohjassa. Rapsuttelua yöllä ja raivostuttava kutina 24/7 ? Hiuspohjan kutinaan näin keväisin otan aina Bio+ tuotteet käyttöön. Näin kutina poistuu ja olo on rauhallinen :D. Huikea tuotelinja. Kosteuttaviin tuotteisiin kuuluu myös hoitoaine sekä jätettävä hoitoaine (loistava tuote sekin). Shampoo vaahtoaa kivasti ja peseytyy pois näppärästi. Pesee sopivasti, eikä tee hiuksista lättäniä. Toimii!

 

Eco by Sonya Face Tan Water*

Tämä tuote sai jo osan suitsutuksesta tässä postauksessa. Tuote on äärihelppo ja saa aikaan ihanan päivetyksen kasvoille. Ehdottomasti huhtikuun TOP 1 -tuote.

Lumene Nordic Seduction huulikiilto (5 Spring Kevät)

Ihanan kevyt, kuulas ja pehmeä huulikiilto uudistuneelta Lumenelta. Sopii myös mattaisten tuotteiden päälle, jos haluaa kiiltävän lopputuloksen. Pysyy suhteellisen hyvin, mutta ei ole liian tahmea. Plussaa herkullisesta tuoksusta!

*Tuote saatu blogin kautta testiin.

Sellaisia huhtikuun suosikkeja! Ihanaa viikonloppua kaikille <3

-sonjaaleksandras

Edelliset suosikit löydät näistä postauksista:

HELMIKUUN SUOSIKKEJA!

MAALISKUUN SUOSIKKEJA

sonjaaleksandras

Yksi vastaus artikkeliin “HUHTIKUUN SUOSIKKEJA”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 3
Tykkää jutusta