HYVIÄ JA HUONOJA UUTISIA

Aamulla heräsin raskain mielin. Vaikka join kahvia, vaikka meikkasin ja söin hyvin, olo oli huono. Eikö yleensä elämässä tule hyviä ja huonoja uutisia vuoron perään? Vai onko niin, että kun sataa niin sataa kaatamalla? Vaikka kuinka koittaisi ajatella positiivisesti ja löytää asioista hyvää, valtaavat huonot uutiset silti ajatukset. Voisiko sitä vain heittäytyä lattialle hakkaamaan nyrkkiä vai ottaa voimaa niistä hyvistä asioista?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Eilisen päivän teki vaikeaksi edeltävä huono yö, kiireinen aamu, töissä sähläykset ja lopulta kotona ollut vesivahinko. Hyviäkin uutisia löytyi monia, mutta huonot jäivät pyörimään loppupäiväksi päähän. Alkuvuosi on ollut jostain syystä poikkeuksellisen vaikea, mutta lopulta sitä yrittää vain mennä eteenpäin ja nähdä hyvän jokaisessa päivässä.

Mieheni asteli eilen sisään varastoon, jossa rikki mennyt putki suihkusi paineella vettä vaakatasossa. Lattia lainehti vedestä ja siellä olleet tavarat olivat kastuneet. Paniikissa sulkemaan veden pääkytkin, putkimies paikalle ja nopea tilannearvio. Onnea oli matkassa, sillä putki oli pamahtanut samana päivänä. Sattumalta oli luistelukelit ja varastosta piti hakea luistimet. Jos näin ei olisi ollut, ties koska olisimme huomanneet tilanteen. Joten tapauksessa oli myös hyviä uutisia. Vahingon laajuuden näämme vasta ensi viikolla, kun kuivausfirma tulee tekemään arvion.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Olen aina pelännyt tapaturmia kotona, sillä kaikki tärkeä on sinne säilötty. Onneksi tällä kertaa lattialla ei ollut mitään arvotavaroita, joten mitään isoa tuhoa ei kärsitty, ainakaan materiassa. Onneksi kuitenkin kaikki vahingot korjaamaan ja mitään laajaa tuhoa ei luultavasti sattunut. Lähdimme eilen mökille ja jos varastossa ei olisi käyty, olisi putki edelleen suihkunnut vettä, koko viikonlopun ajan. Joten positiivisen kautta on ajateltava.

Jälleen tämäkin tapaus saa ajatukset tulevaan ja tekemään niitä itselleen ja perheelleen tärkeitä asioita elämässä. Välillä niitä huonoja uutisia sataa päälle, mutta hyviäkin saattaa olla seassa. Niistä hyvistä uutisista on otettava voimaa ja löydettävä hyvää jokaiseen päivään.

Nyt aiomme kuitenkin nauttia lumisista maisemista, luistelusta ja kelkkailusta mökillä. Vesivahinko ja sen selvittäminen saa odottaa maanantaihin. Just nyt on ihan hyvä olla. 

-sonjaaleksandras

 

sonjaaleksandras

2 vastausta artikkeliin “HYVIÄ JA HUONOJA UUTISIA”

  1. Oi ei! Onneksi vesivahinko sattumalta paljastui heti. Mistä tuo ihana olohuoneen matto on Hankittu?

    • Niimpä, onnea oli matkassa! Matto on Ellokselta 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 2
Tykkää jutusta