IHAN HERONA TAAS!

2 viikkoinen sairastelu alkaa tulla päätökseen. Edelleen saa välillä niistellä, mutta olo alkaa olla jälleen normaalimpi. Sairastelu ei sovi ollenkaan luonteelleni varsinkaan kun samaan aikaan pitäisi tehdä töitä valmennuksen eteen. Herotreeni starttasi toukokuussa ja tällä hetkellä olo on kuin lähtisi liikkeelle nollasta. Puuskuttaen eteenpäin, turvonneena sekä hyvin ”ei-freesinä”. Onneksi olo on motivoitunut ja herona jatketaan taas viikkoja eteenpäin!

Viikon loma starttasi viikonloppuna ja huomasin, että se laukaisi kovan väsymyksen. Kävin kuitenkin lauantaina treenaamassa ja illan vietimmekin häissä. Treeni sujui suhteellisen hyvin, mutta hengästyminen ei vaatinut kummoisia ponnisteluja. Häiden jälkeen suuntasin mökille ja nukuin kuin tukki. Seuraavana päivänä sain onneksi vain olla. Tosin iltapäivällä nuutunut olo pakotti ulkoiluun ja puuhommiin. Puuhommat ja saunan lämmitys taisi tulla tarpeeseen, sillä yksinkertainen puuhailu sai mielen virkistymään.

Paluu terveempään arkeen tuntuun mahtavalta. Lomalla ei ole varsinaista kiirettä, vaikka muutamia suunnitelmia onkin tehty. Mitään makkaranpaistoa ja siiderin lipittelyä ei tule loma olemaan, sillä aion jatkaa Heron loppuun saakka. Vaikka pieniä lipsahduksia onkin tullut ja treenejä jäänyt sairastelun takia välistä, en aio luovuttaa. Kesää on vielä jäljellä ja nyt on tarkoitus saada hyvä olo takaisin. Perus ruokavalio on ollut ihan hyvällä tolalla, ainoastaan ruokailuvälit ovat välillä paukkuneet.

Mutta nyt palaan takaisin Herotunnelmaan ja aion ottaa lopusta kaiken irti. Tämähän päättyy jo muutaman viikon päästä!

Ihanaa maanantaita kaikille <3

-sonjaaleksandras

sonjaaleksandras

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 4
Tykkää jutusta