IHANA UUSI ARKI

Tänään oli täydellinen esimerkki ihanasta maanantaista. Oli aikainen aamu, oli kahvia, oli töitä, oli uusia haasteita, oli salitreeni ja ihana kotiinpaluu pojan luo. Unohdin tosin eväät, söin vähän miten sattui, skrapasin autoa aivan liian kauan ja treenikin tuntui super raskaalta tauon jälkeen. Kaikki sujui kuitenkin hyvällä fiiliksellä. Koko päivä meni kuin lennossa ja kotiin oli ihana palata iloisen taaperon luokse. Uusia asioita on tiedossa, uusia haasteita ja mieli on korkealla. Tästä on hyvä jatkaa eteenpäin viikkoa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Uusi arki on vasta alkanut, eikä vielä osaa sanoa millaista tämä töiden, perheen, kodinhoidon, bloggaamisen ja treenien sovittaminen tulee lopulta olemaan. Vielä nämä kaikki toimivat yhteen suhteellisen hyvin, sillä teen lyhyempää viikkoa töissä. Voin kuitenkin jo kuvitella, kuinka ruokien ja eväiden väsääminen koko perheelle voi olla tulevaisuudessa puuduttavaa, mutta onneksi nopeita reseptejä on keksitty.

Töissä on tiedossa uusia haasteita ja uusia juttuja. En malta odottaa. Taas sitä huomaa, kuinka asiat vain loksahtavat välillä paikoilleen.

Bloggaaminen väkisinkin muuttuu, ainakin aikataulujen puolesta. Eikä niitä postauksia varmasti ihan jokaiselle päivälle riitä, eikä aina edes joka toiselle päivälle. Ainoa iso haaste piilee luultavasti kuvaamisen saralla, ainakin näin talvella. Kuvaamiseen tarvittava luonnonvalo on päivällä, jolloin olen yleensä töissä. Mutta. Eiköhän se uusi rytmi löydy sillekin.

Poikamme pikkuhiljaa tottuu uuteen arkeen, uusiin tapoihin. Välillä huomaa kuinka hän osoittaa mieltään poissaolostani, mutta nopeasti hän on taas oma itsensä.  Opeteltavaa tässä on siis itse kullakin. Olen kuitenkin itse hyvällä fiiliksellä, kun pääsen välillä pois kotoa aikuisten seuraan ja omiin töihini. Töiden jälkeen on taas energiaa leikkiä ja touhuta pojan kanssa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vaikka alkuvuosi on ollut monella saralla raskas, olen toiveikas. Asioilla on tapana järjestyä ja positiivisella asenteella voi saada paljon aikaan. Vaikka välillä on päiviä, että positiivisen ajattelun löytäminen tuntuu vaikealta, on se silti tärkeää. Ihan pienistäkin asioista iloitseminen voi pelastaa kokonaisen päivän. Ja ennen kuin huomaakaan, hyviä uutisia alkaa sadella huonojen päälle.

Nyt siis hyvällä energialla eteenpäin, kohta ollaan jo keväässä. Blogin puolella tammikuussa tulossa paljon hyvinvointia, arjen helppoja ruokia sekä kauneutta! Aion myös jakaa muutamia rentoutumisvinkkejä talven kiireisiin päiviin.

Ja hei oletteko huomanneet uuden tykkäys -toiminnon? Postauksen alussa sydäntä painamalla kerrot lämpöiset terveisesi nopeasti ja anonyymina! Kommentoimalla voit myös laittaa terkut/toiveet minulle. 

-sonjaaleksandras

sonjaaleksandras

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 24
Tykkää jutusta