Ihanan aamun kuulumiset!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tämä aamu lähti ihanasti käyntiin! Nukuttu on hyvin, kahdella nopealla syötöllä. Maistuva aamupala, iloinen poika ja juuri tilattu Satakunnan Kansa kolahti postiluukkuun.

Ilokseni voin myös kertoa, että poikamme ensimmäiset hampaat ovat vihdoin pilkahtaneet esiin juuri 6 kuukauden iän täytyttyä. Kovan työn takana olivat nämä kaksi hammasta. Tästä alkoi hieman seesteisempi aika. Hankimme myös Stokken syöttötuoliin Baby Setin, eli New Born kaukalosta seuraavan ”vaiheen”. Nyt Kirppu istuu siis jo pystyasennossa syöttötuolissaan ja tämä on hänen mielestään erityisen hauskaa. Stokken Tripp Trapp -tuolista lisää tulevassa postauksessa.

Sokeririippuvaisuuteni ei ole poistunut ja viikonloppuna tuli syötyä karkkia sekä ahvenanmaan pannaria. Nyt yritän taas tsempata arkena, mutta mieheni on lähdössä laivalle, josta saattaa tulla viikonlopuksi pienet makeat tuliaiset. Kunhan ne rajoittuisivat viikonloppuun. Olen lisännyt ruokaa päivittäin ja painon putoaminen onkin nyt saatu pysähtymään. Kulutustakin on silti ollut joinain päivinä tavallista vähemmän kun mieheni on ollut vapaalla ja tehnyt vaunulenkkejä.

Leipomisintoni olen siirtänyt kakuista leivän leipomiseen. Kaurasämpylöiden reseptiä tulossa.

Lokakuu koittaa jo huomenna ja virallisen vanhempainvapaan loppumiseen on enää kolme kuukautta! Tästäkin asiasta tulossa postausta, joten stay tuned!

Mukavaa keskiviikkoa kaikille!

-sonjaaleksandras

FitFashion

FitFashion on Suomen suurin ja paras aktiivisen elämäntyylin blogiyhteisö. Bloggaajien elämänmakuisista tositarinoista löydät motivaatiota ja ideoita arkeesi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta