ILOKIERTOON & KOSMETIIKKAPAKETIN ARVONTA!

Muistatteko muutama kuukausi sitten startatun Ilokiertoon -haasteen? Haasteen on tarkoitus kerätä Instagramin häshtägeillä rahaa hyväntekeväisyyteen. Meidän #ilokiertoonpori kohteena on Syöpykät -järjestö ja toivomme edelleen pientä vauhditusta tähän hyväntekeväisyyskeräykseen. Nyt aiomme jakaa Porin tiiminä (minä ja Outi Karita) teillekin hyvää ja laittaa #ilokiertoon! Eli nyt sulla on mahdollisuus voittaa arvonnassa samalla kun teet hyvää! 

Arvonnassa on siis kokoamani kesäinen kosmetiikkapaketti ja osallistuminen vaatii vain julkisen Instagram-tilin ja yhden kuvan, jonka häshtägeistä löytyy #ilokiertoon ja #ilokiertoonpori. Näin kerrytät 1 euron Syöpyköille ja olet mukana arvonnassa. Jos Instatilisi ei ole julkinen, voit laittaa sen vaikka toukokuun ajaksi julkiseksi ja sitten palata suljetumpaan versioon. Eli jokainen voi osallistua. Et siis tarvitse rahaa, vaan hyvää mieltä ja yhden kuvan, jolla pääset mukaan!

Millainen kuva on mukana?

Kuva, josta huokuu iloisuus ja hyvä fiilis. Plussaa siitä, jos olet löytänyt itsellesi haasteen, jota olet kevään aikana suorittanut. Tärkeintä tässä on kuitenkin hyvän tekeminen ja ilo! Ja huom! Yksi kuva on yksi arvontalipuke, eli voit laittaa tulevan viikon ajan useammankin kuvan mukaan kisaan! 

Eli lisää Instaan kuva + #ilokiertoon ja #ilokiertoonpori. Suoritamme arvonnan kuun vaihteessa! Osallistu viimeistään 31.5! 

Eikä haittaa vaikka et asuisi Porissa, voit silti tukea syöpää sairastavien lasten perheitä. Syöpykät järjestö tekee upeaa työtä, jotta syöpää sairastavat lapset voisivat elää kivaa ja virikkeellistä elämää.

Kosmetiikkapaketissa mukana olevat tuotteet: Herbina Gloss&Shine shampoo ja hoitoaine, Cutrin Premium Oil Treatment (hennoille ja normaaleille, värikäsitellyille hiuksille), Cutrin Chooz Texturizing Sea Salt Spray, Eylure -ripset (Exaggerate) ja Shiseido Rouge Rouge -huulipuna (Red Queen). 

VINK VINK! Outin blogissa myös arvonnassa oma pakettinsa! Eli käy kurkkaamassa myös se täällä!

Aika alkaa nyt! Onnea arvontaan 😉 

sonjaaleksandras

 

Ilokiertoon postauksia:

KOKO KEVÄÄN LANKKU

sonjaaleksandras

Yksi vastaus artikkeliin “ILOKIERTOON & KOSMETIIKKAPAKETIN ARVONTA!”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 2
Tykkää jutusta