ILTAPALALLA HUMMUS JA QUESADILLAT (M)

Kuten olette varmasti huomanneet, wrapit ovat valloittaneet sydämeni ja iltapalalla onkin näitä syöty jo jonkin aikaa. Välillä ruiswrap, välillä gluteeniton ja toisinaan ihan tavallinen vehnäwrap. Sisällä on yleensä salaattia, kalkkunaa, sinappia ja mitä nyt kaapista löytyykään. Tällä kertaa tein paistetun wrapin, eli quesadillan. Kylkeen hieman porkkanatikkuja ja hummusta – voin kertoa, että hyvää oli! Jos noudattaa maidotonta dieettiä, on hummus hyvä vaihtoehto kermaviilidipeille.

P7311720

Quesadillan väliin laitoin kalkkunaleikettä, reilusti hummusta, tomaattiviipaleita, avokadoa sekä sipuliviipaleita. Paistoin taiteltua quesadillaa kevyesti, pikkutilkassa oliiviöljyä. 

Tässä blogissani jo aiemmin esiintynyt ohje hummukseen. Tällä kertaa ajoin sen hieman tasaisemmaksi lisäämällä hieman enemmän kikherneiden nestettä ja 4 ruokalusikallista tahinia, kahden sijaan. Näin sain hummuksesta hieman enemmän dippimäisen.

itämaiset23

Hummus on täydellinen välipalalla, pääruoan seurana ja sopii melkein kaiken kanssa. Täydellistä, täyttävää ja maukasta!

sonjaaleksandras

sonjaaleksandras

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta