Jälkitarkastus ja farkkukaipuu

Kävin eilen jälkitarkastuksessa neuvolassa. Jännitin tarkastusta hirveästi, mutta turhaan. Kaikki tuntuivat olevan palautuneet paikalleen ja sain vihreää valoa kaikelle liikunnalle. 😀 Neuvolassa katsottiin perusasiat paino, verenpaineet, hemoglobiini jne. Sielläkin kaikki oli erinomaisesti. Melko nopeasti sieltä selvisin pois ja jäikin aika hyvä fiilis käynnistä.

Keho tuntuu jo omalta ja liikunta ei enää tunnu aiheuttavan minkäänlaisia kipuja. Kohta siis 8 viikkoa täynnä. Oma kroppa ei ole täysin vanhoissa mitoissa, mutta en ole ottanut siitä stressiä.

Painonpudotus on ollut alussa todella nopeaa, mutta nyt muutamaan viikkoon ei ole tapahtunut mitään muutosta. Ilmeisesti imetyksen takia kroppa pitää hyviä rasvavarastoja. Painoa pudonnut nyt 11kg viimeiseltä raskausviikolta. Vielä olisi pari kiloa siihen, mitä painoin ensimmäisellä neuvolakerralla (RV 8) ja viisi kiloa siihen mikä on ollut ns. normipainoni. En ole yrittänyt varsinaisesti laihduttaa, sillä se on imetykselle haitallista. Olen syönyt kuitenkin perusterveellisesti kuten aina. En ole vältellyt oikeastaan mitään ruokia ja silloin tällöin myös herkutellut. Pyrin syömään 3-4 tunnin välein ja juomaan paljon vettä. Nämä asiat auttavat imetystä ja varmasti myös pysyvää painonpudotusta.

Toukokuu 2014

Ainoa asia mikä todella harmittaa nykyisessä kropassa on se, etten mahdu vanhoihin farkkuihini. Rakastan farkkuja ja mielestäni niiden kanssa on kaikkein helpointa yhdistellä vaatteita. Omistan melko monet farkut ja kaikki ovat tyköistuvia eivätkä anna periksi kovin helposti. Yhdet joustavimmat farkut olen saanut ängettyä päälleni, mutta ne eivät yksinkertaisesti vielä tunnu kovin sopivilta. En malttaisi ostaa uusia vaatteita vain siksi, että ne sopisivat tämän hetkiseen kroppaan. Tarkoitus on kuitenkin ajan kuluessa palautua lähes vanhoihin mittoihin. Tällä hetkellä silti kotona ollessa farkkuja ei tulisi edes käytettyä. Lähinnä hyvät jumppahousut lenkkeilyä varten ovat tärkeämmässä roolissa kuin farkut. Samoin maksimekot ovat osoittautuneet hyviksi kaupunkivaatteiksi.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nyt kun jälkitarkastus on ohi, pystyy taas tehokkaammin liikkumaan ja aloittamaan salitreenit. Olen odottanut salille paluuta kuin kuuta nousevaa ja huomenna se koittaa! Odotetuin on varmasti jalkaprässi, lemppariliikkeeni, jota ei saanut raskauden aikana tehdä. Painot tosin lähtee huomenna melko minimistä :D.

Miten olet palautunut synnytyksen jälkeen? Koska palasit vanhoihin mittoihin vai muuttuiko kroppa pysyvästi?

-sonjaaleksandras

FitFashion

FitFashion on Suomen suurin ja paras aktiivisen elämäntyylin blogiyhteisö. Bloggaajien elämänmakuisista tositarinoista löydät motivaatiota ja ideoita arkeesi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta