JANOISEN IHON SANKARIT

Kyllä te tiedätte, kun talvi on tuloillaan, alkaa iho myös oireilla – eikö niin? Ilmanvaihtelut, syksyn stressi, kylmä viima – you name it. Suomen ilmaston muutokset tekevät iholle paljon hallaa, mutta siihen on onneksi monen monta apukeinoa. Toki sisäisesti nautittu ravinto on kaiken a ja o, mutta muutamilla tehotuotteilla saa ihon taas kuulaaksi ja kosteutetuksi! Olen vuosien varrella kerännyt monia ihastuksia, mutta varmasti suurin niistä on ennen voidetta käytetyt tuotteet. Perinteistä kasvovettä en ole käyttänyt oikeastaan koskaan, mutta hoitovesiä, seerumeita ja öljyjä sitäkin enemmän. Luotan ihonhoidossa tehokkaaseen puhdistukseen ja sen jälkeen tuleva kosteutus-kosteutus-kosteutus on huippu tärkeää! Janoisen ihon tarpeisiin ei kuulu pelkästään hyvä voide, vaan natisevan kuiva iho tarvitsee jotain ennen voidetta. 

Se jokin ennen voidetta voi olla hoitovesi, suihkutettava tai käsin levitettävä sekä öljy tai seerumi. Rakastan suihkeita ja hieman geelimäisiä hoitovesiä. Niillä saa ihon kireyden pois ja kaikki sen jälkeen levitettävät tuotteet imeytyvät sata kertaa paremmin. Rutikuivalle nassulle voide jää helposti pyörimään ja sitä joutuu laittamaan aivan liikaa. Mutta hoitoveden ja voiteen/öljyn/seerumin yhdistelmä on voittamaton!

Lähdetään siis katsastamaan mun lemppari kosteuttajia! 

Lumene Valo Glow Refresh Hydrating Vitamin C Mist

Tämä heleyttä ja kosteutta jakava misti on aivan super ihana! Tätä voi suihkutella aamulla, päivällä ja illalla, usein ja paljon! Mahtava mukaan matkalle ja tosiaan voi suihkutella vaikka työpäivän aikana. Pitää ihon heleänä ja hehkeänä koko päivän. Huippu tuote vaikka näyttöpäätteellä istuvalle. Itse tykkään laittaa tätä juuri pesun jälkeen ennen muita hoitotuotteita. Ja runsaasti!

Shiseido Ibuki Softening Concentrate

Mun ikisuosikki! Tämä Ibukin hoitovesi on parasta ikinä, sen geelimäinen ja helposti levittyvä koostumus on kuin veden syleily ihollesi. Se kosteuttaa heti ja vie samantien kireän fiiliksen pois iholta. Jättää ihanan tuntuisen ihon ja auttaa muita tuotteita imeytymään vieläkin paremmin. Kesäisin toimii pelkästään meikkivoiteen alla. HUIPPU!

Madara Pihjala Drops Glow Booster

En voi kylliksi puhua tästä öljyseerumista! Tämän tuotteen laitan hoitoveden jälkeen ja useimmiten hoitoveden sekaan muutaman tipan. Levittyy kaikista parhaiten kun iho on kostea tai jos öljyn sekoittaa hoitoveden joukkoon. Upea tuoksu, virkistävä tunne ja super ihana heleys levityksen jälkeen. Tämä saattaa olla usein viimeinen tuote, sillä en läheskään aina kaipaa päälle voidetta. Varsinkaan meikin alle. Jos haluat C-, A- ja E-vitamiinien tehoa ja hehkua ihollesi, tämä on oikea valinta! 

Lumene Glow Boost Vitamin C Hyaluronic Essence

Tämä hyaluronihappoa ja C-vitamiinia sisältävä klassikkotuote on täydellinen tuote syksyyn. Kosteuttaa, kirkastaa ja heleyttää. Helposti levittyvä koostumus tuntuu miellyttävältä iholla eikä jätä tahmaista tunnetta. Toimii hoitoveden jälkeen, mutta myös suoraan puhdistetulle iholle. Sen jälkeen kaipaan yleensä vielä voidetta, mutta silloinkin pienen määrän. Monen suosikki eikä turhaan! Ihana!

Ah! Näillä tuotteilla ihosi suorastaan hehkuu! 

Kannattaa pitää erityistä huolta ihosta näin loppusyksystä ja tarttua heti toimeen, jos iho alkaa hilseillä tai kiristyä. Vastaus ei suinkaan ole aina pelkkä tuhdimpi voide, vaan kannattaa miettiä mitä sen alle voisi laittaa. Oman ihoni salaisuus piilee juuri kaksoiskosteutuksessa. Janoinen iho on syytä hoitaa kuntoon, jos halajaa kaunista meikkiä pikkujouluihin!

Mitä kosteuttajia sun kaapista löytyy?

-sonjaaleksandras

LUE MYÖS: 

SYKSYN SUOSIKKEJA; LUONNOLLISEMMIN

TALVEN SUOSIKIT IHOLLE JA HIUKSILLE!

TREENITYYLI; KAUNIS IHO

sonjaaleksandras

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 6
Tykkää jutusta