JOULUN KOSMETIIKKALAHJAT 2/6 – SEERUMI

Tänään jälleen uusi lahjaidea luvassa ja tällä kertaa kosmetiikkalahjana toimii seerumi! Seerumit ovat usein hintavia tai monelle se tuote, jota ei itse raaski ostaa tai koe tarpeeksi tarpeellisena päivittäisessä käytössä. Tällainen niin sanottu erikoistuote voi olla ihana hemmottelutuote ja saa varmasti lahjan saajan hyvälle mielelle.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Valitsin kosmetiikkalahjaksi tällä kertaa pimeään talveen sopivan Lumenen Valo Glow Boost -seerumin*. Tuote on helppo lahjana, sillä se sopii monelle ihotyypille kevyen koostumuksensa ansiosta. Glow Boost sisältää hyaluronihappoa, joka taistelee ikääntymistä vastaan ja kosteuttaa ihoa tehokkaasti. Tuote on loistava väsyneelle ja samealle iholle kirkastamaan ja heleyttämään. Täydellinen talvituote siis! Tämä seerumi sopii monen ikäiselle ja moneen tilanteeseen.

Pääsin itse testaamaan Glow Boostia ja kokemukset ovat todella positiiviset. Seerumeita on markkinoilla miljoonia, mutta en ole löytänyt montaa, jotka sopisivat juuri omaan tarpeeseeni. Ihastuin tuotteen pakkaukseen, koostumukseen sekä raikkaaseen tuoksuun. Täydellisen kaunis ilmestys vessan lasihyllyille. Tuote imeytyi iholle nopeasti, raikasti sekä kosteutti.

Ja mikä parasta, tuotteen hinta ei liitele taivaissa, vaan sen saa alle 30 eurolla.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

*Tuote saatu lahjana.

Tällainen oli siis kosmetiikkalahjat 2/6 – innostuitko?

Tästä pääset ensimmäiseen kosmetiikkalahjat -postaukseen!

-sonjaaleksandras

sonjaaleksandras

3 vastausta artikkeliin “JOULUN KOSMETIIKKALAHJAT 2/6 – SEERUMI”

  1. Vahva suositus tälle tuotteelle myös multa! Ihan mielettömän hyvä kasvovoiteen alla tuomaan lisäkosteutta ja hehkua kasvoille. Uusi lempparituote. Mutta pieni ero on noissa nimissä: essence on kevyempi tuote kuin varsinainen seerumi 🙂

    • Joo aivan, merkitsin yleisesti seerumit lahjaideana ja tämä on tavallaan siihen kategoriaan luokiteltu tuote, mutta nimi tosiaan on essence. Eri sarjoilla on aina omia nimityksiä tuotteille, mutta kuluttaja tunnistaa ne paremmin tietyissä kategorioissa. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta